Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielkie pytanie czy komuś z was udało się postawić serwer NO-Hamachi na win7?? Kiedyś miałem win XP i serwer chodził jak marzenie ale teraz zmieniłem system operacyjny na 7. Jeżeli komuś się udało to niech napisze według jakiego tuta lub niech napisze jak do tego doszedł oczywiście dam + lub - jak kto woli.

Sory za błąd w nazwie tematu.Śpieszyłem się :P

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Ja postawiłem na win7 i nie ma praktycznie żadnej różnicy, hmm podrzucam Ci tuta jak zainstalować loopback na win7 może się przyda :D

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli to nie to, to napisz w czym dokładnie masz problem :huh:

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Loopback zainstalowane i poprawnie skonfigurowane tylko w nim pisze "Sieć niezidentyfikowana" i "Brak dostępu do internetu" i to mnie właśnie dziwi czemu tak jest??Gracze na serwer nie mogą się zalogować. Stawiam serwer hamachi ale to mnie denerwuje :P cały czas spam na hamachi jak pisałem miałem serwer no-hamachi ale na win XP. Porty w routerze odblokowane.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Czekam na pomoc :unsure:

hjbu.jpg

Opublikowano

FAST!!!!!!!!!!!!!!

hjbu.jpg

Opublikowano

Problem nie rozwiązany czy komuś więcej udało się postawić serwer NO-hamachi na win7??? Nie rozchodzi mi się o OSS!!!

hjbu.jpg