Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje Jakiejś Odpowiedniej Gry Mmorpg !

Malinek10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem ze znalezieniem porządnej gry mmorgp.. więc postanowiłem zwrócić się z tym do was. No więc głównie chodzi o sterowanie, żeby nie było typu klikam - atakuje tylko podobnie jak w metinie. Od razu mówie, że metin odpada reszte przełkne ważne sterowanie :) To podajcie jakieś ciekawe gry/gre z góry dzięki ( będą + i 5 ! ). Pozdrawiam :)

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

w Lineage grałem i mi się nie spodobało.. zależy mi na sterowaniu takim jakim napisałem. Ten Vindictus jest w fazie zamkniętej bety więc nic nie zrobie.. Prosze o dalsze propozycje jeśli macie :) z góry dzięki

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

Z mojej strony polecam Guild Wars. Ładna grafika, 0 lagów, ciekawa rozgrywka... I bez abonamentu! Płacisz tylko i wyłącznie za kupione części gry. (są 4, w tym 1 wymaga jednej z trzech pozostałych. ;)).

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Polecam ci....... ciii..........

Tibie. ;D

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Nie znacie innych mmo prócz tych na MPC?

Battle of Immortals lub TERA online, lecz jest p2p.

Podobna do metina jest również champions online, f2p, non target i gówniana grafika.

Opublikowano

A ja polecam Ci flyff ;]

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

jak ktos up napisal flyff powienien Ci sie spodobac gralem wbilem 95 lvl i potem juz nie mialem czasu ;/ ale gierka wciagajaca z mila atmosferą

Opublikowano

PERFECT WORLD ! albo : second life , gulid wars , jeśli masz kase to WoW , s4 league , enter saga , [ rappelz polska zajebiaszcza gra ]

w rappelz grałam długo ale znalazłam perfect world . B)

Opublikowano

Najlepsze darmowe gry mmorpg z najlepszą grafiką itp. to Martial Empires oraz Vindictus :)

Sprawdź, naprawdę warto :)

18101299.png

Opublikowano

Company of Heroes

Jak zagrać w CoH-a przez neta?

*teraz

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

WoW, Guild Wars, Silkroad.

Jeśli lubisz grać w fife lub pes'a to polecam fife online ;) Osobiście teraz w nią gram i mi się spodobała.

Pomogłem? Daj Lubie to ;)

fa48912cf879a4d348eb2271b84fcdca.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...