Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.. chciałem sobie dać reje od sylverwolfa na serwer hamachi, i chciałem zmienić logo w rozszerzeniu .psd ściągnąłem program ACDSee 32 i jak włączam te logo.psd to pokazuje mi się coś czarnego.. edytowałem ten plik przez notatnik, i podmieniłem z nazwy serwa na nazwe własną , ale nie wiem czy to coś pomorze.. Proszę o pomoc.. Poleci +/- co kto woli i 5* :P

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

zly dział chlopie... pisze prifix inny? ;// a gdzie mam to umiescic? w warcrafcie ? to dam ci logo, i psd od niego i mi nazwe wkleisz na to logo.. i zobaczymy.. jesli nie wiesz i nie umiesz pomoc, to nie nabijaj sobie postow..

Opublikowano

zly dział chlopie... pisze prifix inny? ;// a gdzie mam to umiescic? w warcrafcie ? to dam ci logo, i psd od niego i mi nazwe wkleisz na to logo.. i zobaczymy.. jesli nie wiesz i nie umiesz pomoc, to nie nabijaj sobie postow..

Wyjaśnij niechaotycznie to ci pomogę.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Więc tak.. sciągłem szablon stronki bo chce dać ja na stronkę reje, własnego privka.. headers.png chce by bylo, na QuteriaMt2... gdzies wyczytalem, ze plik psd mozna notepad ++ otworzyc, wiec otworzylem zwyklym notatnikiem, i pliki związane z ArcaniumMt2 podmienilem na QuteriaMt2....

Opublikowano

Więc tak.. sciągłem szablon stronki bo chce dać ja na stronkę reje, własnego privka.. headers.png chce by bylo, na QuteriaMt2... gdzies wyczytalem, ze plik psd mozna notepad ++ otworzyc, wiec otworzylem zwyklym notatnikiem, i pliki związane z ArcaniumMt2 podmienilem na QuteriaMt2....

rolling.gif

Łapaj (załącznik).

post-112610-0-88759100-1298653805_thumb.png

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

dzieki, leci 5* i + .. powiesz mi, jak to zrobiles?;d w adobeshop ?

Tak i wbij sobie do głowy, że plików graficznych się w notatnikach nie edytuje, bo się wtedy wszystko psuje. Tej chmurki w PSD nie ma, bo na razie mam wersje, w której nie mogę wgrać żadnych nowych brushy, więc jest dodana w Gimpie.

tlofbnowe2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...