Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót Po 4 Latach - Szukam Pomocy I Informacji :)

lolz123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam MUmaniaków.

Postanowiłem wrócić do gry po 4 latach przerwy, ostatnio, gdy grałem to czas hacka Lodiego.

Mam parę pytań do graczy, którzy aktualnie grają:

- jak teraz wygląda sprawa hacków, botów i gry afk (czy coś się zmieniło czy nadal bezkarność? >.<)

- które boty są najlepsze do gry afk na 2 kontach jednocześnie (jeśli są jakieś płatne tj AutoAll którego pamiętam to proszę podać nazwę wraz ze źródłem dostępności)

- odnośnie powyższego: czy istnieją boty do repotów, rebuffów, podnoszenia poszczególnych itemów, jeśli tak to proszę podać

Równocześnie proszę o wstrzymanie się od komentarzy: "szukajka/google".

Na forum jest wiele botów, wiele programów, większość z odległymi datami, nie jestem przekonany co do poprawności ich działania.

Interesuje mnie gra afk ee+dk/dl, na laptopie. Co polecacie, jakie macie uwagi do tego.

pozdrawiam i liczę na miłą i sensowną pomoc.

Opublikowano

SND bot ma wszystkie funkcje ktorych szukasz:).. tylko nie wiem jaki bot pozwala na gre na 2 kontach, chyba tteraz sie nie da...

Jesli nie:) to ja chetnie z toba poboce (mam ~~85ee i 85~dw- na Midgard z racji tego jest tanszy od Valhal? a i tak sa te same lvl co tam:)) do wyboru do koloru:)

Nadal jest bezkarnosc wstosunku do botow... sa boty gra sie kreci tak jak w tibi:)

Tak jak ty zamierzam wrocic... ale nie mam ekipy, moge bocic 10h dziennie