Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Pytanie ] Problem Z Hackshleid Pro

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all. Po upade bardzo długo ładuje mi się HackShield ,a po załadowaniu HS WR nie włącza sie . Co zrobic aby wlaczyla sie gra ?? prosze o szybką odp. sory za blędy ort

BUM

Opublikowano

1. Czy masz włączonego jakiego kolwiek cheata ??

2. używasz gamebostera???

3.Czy podczas włączania WR masz włączonego anty wirusa ponieważ on nie raz blokuje WR???

4.sprawdź czy w kwarantannie anty wira nie ma żadnego pliku o nazwie Warrock.exe lub jakie kolwek pliki z nim związanych !!!!

odp na te 4 pytanie i będzie mi łatwiej ci pomóc

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

1.Cheaty ma wylaczone (malo kiedy gram na hackach itp)

2.Nie uzywam gamebostera

3.Mam Avasta wylaczylem go ale nic nie pomoglo

4.Brak wirusow

Teraz probowalem wlaczyc Wr to hs zatrzymuje sie w polowie i wylacza sie .A wczesniej caly sie ladowal

W zalączniku log z hs moze sie przyda .

EDIT: HS zatrzymuje sie na 2 kreskach po paru minutach wylacza sie !!!reinstalke zrobilem nic nie pomoglo!!!

BUM

Opublikowano

Podsunoles mi pomysl z Game Boosterem pobralem go i wylaczylem pare heh paretnascie programow <<<WR normalnie zaczol chodzic i dotego pobieranie sie zwiekszylo ...przed pobieralo 30kb/s a teraz 70-100kb/s THX za pomysl i zycze ci wiecej takich podsuwania pomyslow na zachete +.

EDIT: TEMAT DO ZAMKNIECIA

BUM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...