Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Podział Via Www Darkorbit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze by było gdybyście oddzielili ten dział i zrobili dla niego osobny + dobrali do niego ekipę, jest więcej odpowiedzi niż w dziale 4Story, bo dużo ponad 5000.

W via www najczęściej sie spotyka z dzialami po 50 lub maksymalnie 150 odpowiedzi, więc różnica jest ogromna, a dodam że kidmoderator i nowy moderator via www w ogóle nie znają się na darkorbit = prawie wcale do niego nie zaglądają.

Jest w nim syf , spam i jeszcze raz syf. Są nawet nieukarani rekordziści - 4 posty pod rząd. Pobije ktoś ich i wytrzyma bez warna 2 tygodnie?

Jak kolega złożył aplikacje na moda do DarkOrbit to oczywiście nikt mu nie odpowiedział, nawet nowiutki modzik TDK2 który nic nie robi, mimo że pisałem mu na PW.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

TDK2 który nic nie robi, mimo że pisałem mu na PW.

Co ty możesz wiedzieć co ja robię ? gdybym nic nie robił jak to ująłeś, to myślę że nie awansowałbym na moderatora działu, pisałem w podaniu że nie cierpię gier kosmicznych, po drugie skoro mówisz ze piszą po 4 posty jest taka opcja jak "raport" wystarczy tylko napisać a jestem pewien że ktoś się tym zajmie, co do NoobKillerPL ma On 35% ostrzeżeń nie sądzisz że za dużo ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Co ty możesz wiedzieć co ja robię ? gdybym nic nie robił jak to ująłeś, to myślę że nie awansowałbym na moderatora działu, pisałem w podaniu że nie cierpię gier kosmicznych, po drugie skoro mówisz ze piszą po 4 posty jest taka opcja jak "raport" wystarczy tylko napisać a jestem pewien że ktoś się tym zajmie, co do NoobKillerPL ma On 35% ostrzeżeń nie sądzisz że za dużo ?

nie naciskamy na "raport" bo konfidentami nie jestesmy i nie bedziemy. Jego sprawa ile postow napisze , to mod powinien pilnowac porządku, nie my, nie uwazasz?

35% ostrzezen to nie jest za wiele. A wiesz ile zrobil dla tego dzialu? troszke mniej ode mnie ale czlowieku, bez niego ten dzial nie istnieje .

Jesli wg Ciebie ostrzeżenia są najwazniejsze to znajdz mi lepszego kandydata. Tego który zbiera same minusy i jest nielubiany, a ostrzezen ma 0% (wraz z tym malo postow) czy ogarniętego uzytkownika ktory zbiera same plusy , wszyscy go lubieją, a wraz z ilością postow troche ostrzezen mu sie nazbieralo?

I sluchaj mnie. Jesli bylbys dobrym modem zabrałbys mu troche %, zobacz jakie tuty napisał, zobacz jak sie angazuje w ten dzial.

I nikogo to nie obchodzi ze nie lubisz gier kosmicznych. to po co zostales modem? dla shakes & fidgets? Darkorbit to najwiekszy poddział w Via www i on wymaga największej uwagi.

Zobacz zresztą że musielismy czekac kilka dni na odklejenie tematu (chociaz nie wiem czy to Ty zrobiles), a teraz czekamy na skasowanie posta jednego usera jakis tydzien bo sie pomylil. Zrobisz to czy napiszesz że nie cierpisz gier kosmicznych? nikt nie bedzie raportował, wszyscy leją na ta opcje.

Tyle ode mnie.

Po za tym propozycja się zwie "oddzielenie darkorbit od via www" wiec nie zjezdzajmy z tematu.

@edit

w dziale aktualnie:

500+ wątków

6000+ odpowiedzi

Największe po za DarkOrbit subforum 'via www' ma jedynie 900 odpowiedzi.

Myślę że to mocny argument .

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

A wiesz ile zrobil dla tego dzialu? troszke mniej ode mnie ale czlowieku, bez niego ten dzial nie istnieje .

nie ma to jak skromność :)

Ogólnie jestem na tak, bo rzeczywiście sporo się tam zgromadziło 18 stron i dużo osób online jest teraz w tym dziale, a przecież nie jest tak widoczny jak inne subfora z głównej;

TDK2 nie musiałby tam zaglądać i znalazł by się ktoś kto się zna na Dark Orbit i powstrzymałby najazd spamu ;>>

pozdrawiam ;]

Opublikowano

I co z tym ? wprowadzacie czy nie ?

Opublikowano

Na nie gdyż po co wyprowadzać dział gdyż za tydzień i tak liczba się zmniejszy

liczba czego?

Ten dział jest krótko i to bardzo a sam zobacz ile postów tam już jest !

Tam non-stop jest tyle osób online.

Nic się nie zmniejszy. ;s

Opublikowano

DarkOrbit(SubForum) które niedawno zostało stworzone:

541 tematów

6363 odpowiedzi

Diablo(Już długo siedzi): Główna

309 tematów

1350 odpowiedzi

Aion Online: Główna

138 tematów

421 odpowiedzi

RoM: Główna

289 tematów

1935 odpowiedzi

I to niby nie jest popularne?

W tamtych działach nic się nie dzieje ,choć są na "Głównej".

Przeciwnie jest w DarkOrbicie.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Jest jeden mały problem ;) DarkOrbit to gra na przeglądarkę :) Więc jak dla mnie to by był spam :)

=

Musi zostać w via www :(

reflink

Opublikowano

Jest jeden mały problem ;) DarkOrbit to gra na przeglądarkę :) Więc jak dla mnie to by był spam :)

=

Musi zostać w via www :(

Nie musi. A jak Ty byś chciał? żeby był oddzielony czy nie?

Opublikowano

Zamieniłem Runes of Magic na Dark orbit. Otworzyłem rekrutację na kidmoda tamtejszego działu. Jazda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...