Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] Rekrutacja Do Cap'U

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam propozycje - zorganizowac konkurs, w głównym dziale, dla wszystkich. Polegało by to na napisaniu fajnego tekstu o ca, albo nagraniu filma z bugami. Jeden zwycięzca (tu odbędzie się głosowanie) został by Combat Arms Privatem.

Co wy na to?

Opublikowano

Dodane. Teraz czekamy na kandydatów.

Mają 24 h (to w końcu tekst, a nie film,że 24 h będzie się wysylal) oraz godzine dla nas na podjęcie decyzji.

Każdy głos jest tak samo ważny, przy równej liczbie głosów ponowimy glosowanie na dwóch kandydatów.

link do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/304243-konkurs-dzialu-ca-wygraj-range-ca-private/

Poczekajmy na koniec konkursu, wtedy oddamy głosy.

EOT :]

Opublikowano

Hymn ... ?! WTF.

Rozumiem filmik z bugami / opis gry / jakaś recenzja - np. jakiejś broni czy mapy, ale hymn ?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Prawda jest taka, że oprócz nas, 90 % działu to ANAl-fabeci, którym tylko zależy na grze, niż pomocy.

Nikt CAP nie dostał za dobrą gre. Do są kpiny. Wypierdalac na CA.pl,może tam dostaniecie.

Jeszcze te pytania "po co mi to". Zero szacunku do wysiłku innych. Napisac tekst w 10 minut. To nie kurwa, koniojebce wolą spamowac, zamiast zrobic coś dla działu.

*nie obrażając nikogo, oprócz Kwiatzioma.

W mojej sugestywnej opinii, forum jest do pomagania. Jednak niektórzy tego nie rozumią.

PS. Co myślicie o Marocku? Mi się podoba jego praca. Od dawna wrzuca info o maitanace, upomina innych, cytując regulamin. Można mu dac szanse w CAP'ie.

Opublikowano

Marock jest spoko , gadam z nim czasem na GG, zna się na CA, dużo się udziela.

Podobnie Ariss

Miała czasem wpadki - ale to każdemu się zdarza.

Plus ? CA opanowane do perfekcji. Stara się udzielać tam gdzie to możliwe.

Proponuję dodać te 2 osoby. Czekamy na decyzję Modów.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ariss: http://www.mpcforum.pl/user/280896-ariss/

Marock: http://www.mpcforum.pl/user/271757-marock/

Jeżeli miałbym wybierać 1 z tych 2 to Marock.

Ale wg. mnie obu można dać szansę.

Opublikowano

Ja nic nie mam do niego, w końcu to grafik.

Jeśli masz za dużo roboty z grafiką (bo ty się nią zajmujesz) pogadaj z modami i Makinem.

Opublikowano

Jak o czymś jestem przekonany to się udzielę , jak nie wiem , nie jestem pewien to nie spamuję .^^

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...