Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inveditor Na Serwerze Multi Player

dexter99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Dziś pokaże wam jak Używać INVeditor na własnym serwerze MineCraft

Zaczynamy

ściągamy INVeditor

Download:

http://www.przeklej.pl/plik/2011-01-23-invedit-v5-by-bloc97-zip-0027i70ne2mv

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6479dcae618969d1b022ccca71001861bb263e59ca2a09ee48f951f85245babd-1297374554

wypakowujemy ściągnięty plik i odpalamy go.

1 .klikamy to co zaznaczyłem na obrazku poniżej (sorki że takie duże zdjęcie)

22813453.jpg

Uploaded with ImageShack.us

2. Wchodzimy w folder gdzie mamy serwer minecraft.W moim przypadku : .Minecraft\Serwer\

3. Szukamy folderu w którym mamy save z mp (nazywa się tak samo jak serwer)

4. Szukamy w nim folderu "Players"

5. I wybieramy nick gracza, którego EQ mamy edytować

sygna1e.png

I zapytał go: «Jak ci na imię?» Odpowiedział Mu: «Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu»

Mk 5 1-10: 9

Opublikowano

Boże, było miliony razy a poza tym co jest takiego zadziwającego w uruchomieniu edytora eq.

3 min i opanujesz cały program bez pomocy nikogo innego. Ale dam ci tego plusa na zachęte.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

To podaj link bo do multi player nie widziałem

sygna1e.png

I zapytał go: «Jak ci na imię?» Odpowiedział Mu: «Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu»

Opublikowano

Do multi nie było chyba, ale co to za różnica...

Jesli masz mapkę i masz mózg to raczej się skapniesz jak to załadować co nie ? ;>

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Tak ale jeśli ktoś jest nowy i nie wie jak się to robi.To ten Tut jest wprost dla niego

sygna1e.png

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Poradnik stary już mamy coś takiego jak TooManyItems ale jak jest no to jest tylko przenieść to do poradników.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie prościej dać sobie opa? Albo kiedyś taki plugin widziałem co pozwalał na podglądanie i zmienianie eq gracza, z tym za dużo roboty, plus za wstawke

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...