Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Famas Gold!

endriu0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Omg bo sie zesracie ze szczęcia.. Tak przeżywacie ta lagerską gre ? Widać jakie z was dzieci jak można G1 kupować do takiej glupiej gry, sam w wr graj okazyjnie bo to jest parodia z tymi lagami i hackami. Ale dzięki takim dzieciom jak wy wr żyje !

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Na chu* robią te gold bronie jak i tak są takie same co w IS moim zdaniem szkoda wydawac G1 na tego famasa -,-... Niedługo to zrobia Gold_K2 >_<

1170837553.png
Opublikowano

Na chu* robią te gold bronie jak i tak są takie same co w IS moim zdaniem szkoda wydawac G1 na tego famasa -,-... Niedługo to zrobia Gold_K2 >_<

Gdy by nie te bronie za G1 to by warrocka nie było ponieważ oni dalej robią dodatki do tej gry za uzyskaną kase z G1

Ale mimo to zgadzam się z tobą i radze zmienić grę na ( Call Of Duty lub Combat Arms ) i pozostawić tą gre

Opublikowano

no masz racje z tym zmienieniem gry sam gram w COD MW2 ale za dużo poświęciłem czasu na to gówno żeby teraz przestać grać

1170837553.png
Opublikowano

Grałem ro tomu w wr było spoko czy tak 2 lata temu :rolleyes: Na kompie z przed 10 lat mi na medium śmigało. Teraz mam 2x 2,26 lapka, 2 GB ram, karte 512 mb i mi na full detalach tnie ! To jest parodnia, to już combat arms chodzi w ciul lepiej... Jak wtedy grałem w wr z kolega to on grał na full detalach a teraz mu tnie na medium.... Ale czasem można w wr zagrac jak jest zmuła lecz ta gra straciła życie

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Grałem ro tomu w wr było spoko czy tak 2 lata temu :rolleyes: Na kompie z przed 10 lat mi na medium śmigało. Teraz mam 2x 2,26 lapka, 2 GB ram, karte 512 mb i mi na full detalach tnie ! To jest parodnia, to już combat arms chodzi w ciul lepiej... Jak wtedy grałem w wr z kolega to on grał na full detalach a teraz mu tnie na medium.... Ale czasem można w wr zagrac jak jest zmuła lecz ta gra straciła życie

no wiesz im się już nudzi w tym WR robią te posrane patche i przez to servy laggują ; /

1170837553.png
Opublikowano

Mam Pytanie bd + Gold famas bd na 30dni czy 60 i jeszcze jedno bd normalnie na 3 i 5 slot czy tylko na 8 ? bd+ i - jak kto woli

Opublikowano

Na 30 dni. Na 3 i 5 slot.

Ale Wy jesteście posrani, mówicie że przez patche są lagi (jajco prawda), lagi są przez wciąż zwiększające się zainteresowanie tą grą i co raz większym przyrostem userów. A gdyby patchy nie było to byście pisali że ta gra stoi w miejscu. Zastanówcie się.

Opublikowano

Gdyby nie patche to w WR grali by tylko hackerzy bo myślę że normalni gracze nie wytrzymali by 7 cheatów na pokoju przez więcej niż miesiąc. Dzięki za info o famku Łap +

Opublikowano

i tak są hackerzy -,-

Temat Jest o Famas Gold więc albo zamknijcie temat albo ludzie wypowiadajcie się na temat a nie o grze bo każdy wie ze w grze są hackerzy a wy tylko spamujecie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...