Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play Station Card Generator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio zauważyłem w internecie takie coś jak PSN Card Generator. Chciałbym dowiedzieć się czy to działa... Co prawda próbowałem już ściągać, ale ludzie podają link do strony, z której nie mogę ściągać. Na przykład coś takiego : http://hackingedge.com/generator/playstation-network-card-generator-v2-request-fulfilled/ i tu http://fileups.net/1IG6q Macie jakąś radę jak pobrać z tej stronki albo czy sprawdziliście ten program ? Dajcie znać, gdyż na PS3 przyda się coś takiego :)

Opublikowano

ale wiesz, można niby mieć za darmo i oto mi chodzi a jeszcze się uczę i nie pracuję, więc z kasą gorzej :)

Na stronie oficjalnej PS (którą podał termi) właśnie karta jest za darmo ;)

Opublikowano

Może nie do końca zrozumiale się wyraziłem. Na tej darmowej karcie nie ma pewnie pieniędzy :) A ten progra, generuje kod, że jak go wpiszesz na psn to dostajesz 10$ 20$ 50$ :)

Opublikowano

Może nie do końca zrozumiale się wyraziłem. Na tej darmowej karcie nie ma pewnie pieniędzy :) A ten progra, generuje kod, że jak go wpiszesz na psn to dostajesz 10$ 20$ 50$ :)

Na 99% jest to ściema ;]

Opublikowano

Też mi się tak wydaje, ale jak na youtube pod którymś filmem, a jest ich dużo znalazłem właśnie pozytywne komentarze. Było ich 5 stron, więc coś tu mi nie gra :P Chociaż w większości filmów to ściema....

Opublikowano

Też mi się tak wydaje, ale jak na youtube pod którymś filmem, a jest ich dużo znalazłem właśnie pozytywne komentarze. Było ich 5 stron, więc coś tu mi nie gra :P Chociaż w większości filmów to ściema....

Nie kieruj się komentarzami. Jestem pewien, że to ściema. Jeżeli nawet to by było prawdziwe to Sony już dawno by to zablokowało. Jeden wielki fake.