Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspomnienia Powracaja Ahhh;P

Kastek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, temat glownie dla tych starszych gdyz era teraz ludzi mlodszych dorazu zaczela sie od komputerow.

Pamietacie Pegasusa? te gry, na niego co cieszyly bardziej niz wszystkie te z kompa teraz? Ta radosc wrocenia ze szkoly i pogrania w nie?

Ahh mario, contra, tank, lode runner, goal3, chcecie przywrocic wspomnienia???

Zapraszam na ta stronke, zassajscie emulator, i wroccie do czasow dziecinstwa:)

http://www.pegasus-gry.com/

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Ja miałem pegasusa , ale pamiętam jeszcze czasy gdy go nie miałem ; wtedy gry planszowe , karty - to było życie ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ja kiedyś pegasus, teraz Komputer>CS i bardzo częste granie z kumplami w pana i chuja, fajnie się gra :D

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano

grałem, pamiętam.

Co to za podnieta z tym wspominaniem starych czasów? Jacy kurwa wszyscy ckliwi. Zaraz ktoś pewnie wyjedzie z magic starsami...

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Ochh tak , Pegazus.

Chyba sciagne emulator i gry :D

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Ale, wspomnienia, góra 10 lat temu. A Pegazusa miałem, miałem nawet 16bitową Segę Genesis(wiesz jaki był szpan jak wszyscy wokoło mieli 8bitowe maszynki). Fajnie było ale się skończyło, mam PC i starczy, a i wracać do starych gier jakoś mi się nie chce.

@About Magic Stars

Uwielbiałem je, niech przywrócą je do sklepów :D

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Pamiętam to, jakie emocje, kiedy gra, która nigdy ci się nie wczytywała, wczytała się!! Tak samo było z PSX, to podniecenie jak gra ci weszła.

reklama

Opublikowano

Ooo pegazus była fajna rzecz ostatnio sobie na emuatorze gier na pegazusa grałem pamiętam miałem dużo pegazusów wtedy to ps1 to było coś:P

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pegasus... pamiętam ten syf xD

Wspaniałe gierki całą rodziną :P Mario, Tanki, strzelanie do kaczek... Wspaniałe wspomnienia ;)

Jeszcze mam gdzieś Pegasusa w piwnicy ale nie wiem czy działa ;) Aż pójdę sprawdzić jutro xD

Co do emulatorka - miałem, na starym kompie. Fajnie było pograć w stare gierki... i ta grafika :rolleyes: Cud! xD

@off fajny temat, nieźle powspominać czasy bez nałogu komputerowego xD

Opublikowano

Mam mile wspomnienia z gra Tanks 1910 ? [takie czolgi trzeba bylo bronic orzelka :D]

Gralem w to z kumplem non stop. Gra wymiatala.

Potem playstation one jak cala rodzina gralem turniej w tekkena 2 to byly czasy.

A i wspomina swietnie tibie 7.8 wtedy to sie gralo no nie ?

-

Opublikowano

Mi Commodor'ek utkwił w sercu (<3), ale Pegasusa miał ojciec kumpla i czasem chodziłem do niego pykać :D

Powiecie, że nie wiele wiem o takich maszynach (xD) bo mam 19 lat, aczkolwiek trochę te maszynki poznałem :P

Niestety w tamtych czasach nie było MPC, więc wolę dzisiejsze czasy xD (ale wazelina)

• 1 rok później...
Opublikowano

Taa.. ja to mam 10 lat narazie ale pomyslec sobie jak wy napierdzielaliscie ... xD Az sobie kupilem PSX, tylko zeby jeszcze produkowali nowe gry na niego.. :( Ale co tam... Nie znam tamtych czasow i teraz pykam na Xbox360 :D (jestem zajebisty xD)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ah pamiętam jak się szło, kupowało 100 gier na 1 kartridżu, a tam się okazywało że ok 70-80 to mario. Tyle, że w lewo, prawo, czerwony, zielony, niebieski itp ;D

Bóg to twoje sumienie

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Teraz ciężko dostać tzw "Grę telewizyjną" ;d A czasami wolałbym grać w Mario na pegasusie niż inną grę na kompie ;d

<p style="text-align: center">Zakaz gifow w sygnie - MrPiotrek122</p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...