Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić Kasę Zaczynając Od 50K ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest to mini tut w którym pokażę jak zarobić trochę kasy zaczynając od 50k :) do rzeczy

Idziemy na np CH1 naszym kontem (nie ważne jaki lvl) i szukamy jakiegoś kolesia 18-20lv najlepiej noba i zaczynamy rozmowę tu jest mój przykład :

Zuy Adam: Cześć

Noobek :Cześć

Zuy Adam: może masz jakieś księgi umiejetności

Noobek :no mam kilka

Zuy Adam: mogę zobaczyć może kupię daje sporo

------- : W tedy on pokazuje jakieś ku i widzimy na przykład wir miecza

Zuy Adam: kupię tą wir miecza ona jest mało warta ale hmm dam 50tysiecy

Noobek : ok

W ten sposób ostatnio byłem na plusie 4x Aura 1x Wir i 1x Berserk w jakieś 1,5h

Jest to mój pierwszy Tutorial :)

Wydaje się to dziwny tutorial i mało wiarygodny ale opłacalny np jak jesteśmy w mieście bo czegoś potrzebujemy można spotkać nooba

P.S Ważne jest żeby pisać językiem nooba np nie ku tylko księga umiejtności

@Edit nie dawajcie - jak co to lepiej + i wejdz na www.pajacyk.pl www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3

@Edit2 omg wyprubowałeś pomysł wbiłem dziś na 10 min na moje konto i akurta kupiłem moim sposobem aure i wir :) wydałem 400k

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

Czasami się udaje wciskać noobom/newbie takie wkręty, ale większość z nich wie co to rynek i patrzy na ceny itp.

Zależy na kogo się trafi :)

zenm.png

Opublikowano

to dziala kolega jak zaczynal grac w metina to bm 10lvl na metki w m1 caly czas chodzil i po 4dniach mial kilkanascie aur silnych itp i do mnie wyjezdza z tekstem chcesz kupic na zbrojke na 9lvl +6 ;D najlepiej znalzec ludzi zaczynajacych gre w metina bo nooby to zawyzaja ceny np przejdz sie na byle jakim serwie po shopach i znjadziesz np ku strach za 500k...

ale tut nawet dobry lecz mi sie nieprzyda

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Sposób był dobry 3 lata temu, idziesz na zaprzysiężone i pytasz po kolei czy mają jakieś księgi. w 30 min można było kupić 2-3 dobre ku za 10k.

Opublikowano

Wg mnie nie ma co liczyć na naiwność innych osób. Raz się uda raz się nie uda, ale zawsze można spróbować. :)

Zarobić zaczynając od 50k ?

Wędka + robaki :D

Opublikowano

Njalepszy zarobekjest wbicie 15 lvl dojscie do gildi, miec eq +6 z biegiem czasu najlepej bron +9, jakies sh i atack speed i klepiemy metki bitwy, ja tak zarobilem na fmsa +9 ktorego kupilem za 200kk, tylr uzbielam w dni gry, po 1-2 dziennnie, aura ok45kk mialem chyba z 3 kilka wirow kilka berkow, ale niestety zarzucilem fb na 30, do tego czasu zarobilem przez superrewards 150SM!!!!!! i kupielm x2 drop i sobie dropilem, wrzucilem fb na sevence przez przypadek na objesciu i po chwili ban:P

tak zakonczyla sie moja przygoda z tak zwanym PEELEM

Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;)

Opublikowano

Refresh (Wyręczam autora). Temat zaginął wśród spamu. ;)

Wszystko, co zdarza się raz, może już się nie przydarzyć nigdy więcej, ale to, co zdarza się dwa razy, zdarzy się na pewno i trzeci.

Paulo Coelho

Walkirie

ZBIERAM - !!!

Więc jeśli już coś masz walnąć to walnij MiNuSa ;]

proszę cię! Zbieram - ! Więc jeśli się nie podoba walnij +, ale proszę o -------------!!!

• 3 lata później...