Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytań Od Początkującego

Phelpsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem jeszcze nwoicjuszem w WarRocku i mam kilka pytań ..

Liczę na odpowiedzi, które wynagrodzę plusami oczywiście ;)

1. Mam zamiar kupić premium, Czy jesli kupię premkę na 3 dni , a w niej broni na 30 dni, to po skończeniu się premium będę mógł uzywać broni które wczensije kupięłm przez pozostałe 27 dni ? zakładając ze chce kupić famasa na 3 lvle

2. Jaką postać najlepiej wyposażyć ? w grę wchodzi medic, assualt i engineer. ( murzynem i snajperem nie potrafie grać wgl ^^^ )

3.co to jest esp

Opublikowano

Famas jest od 16lvl. Najlepiej graj moim zdaniem Medicem ponieważ jestes początkującym ale w każdej chwili możesz sie uleczyc. Proponuje ci kupić 20%EXP UP a jak wbijesz 6lvl G1 i jeszcze kup medic boxy na 6slot.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up Nie napisał który ma lvl.

1.Zostanie. Tylko 5th slot ci zniknie.

2. Najlpeszy (dla mnie), i może najdroższy zestaw:

1. katana

2. dual barretas

3. tmp

4. medic kit

5. p90

6. flashe

8. mp7a1 Gold

wilk.png

Opublikowano

@UP

ciekawe jak takie coś kupi jak nie ma G1. Napewno dużego lvlu nie ma jeśli jest początkującym. A on chce kupic na mały lvl jakąs dobrą broń. Praktycznie nic nie ma tylko M4A1 do assualta. A K1 jest od 6.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy jesli kupię premkę na 3 dni , a w niej broni na 30 dni, to po skończeniu się premium będę mógł uzywać broni które wczensije kupięłm przez pozostałe 27 dni ? zakładając ze chce kupić famasa na a mam 3 lvl

Opublikowano

też się przyłączam do tych pytań i czekam na Odp ale kogoś kto Odp na wszystkie pytania nie umiecie czytać ze zrozumieniem?! Czekamy dalej na Odp tym razem na Temat !

Jeżeli pomogłem Daj +

Opublikowano

Czy jesli kupię premkę na 3 dni , a w niej broni na 30 dni, to po skończeniu się premium będę mógł uzywać broni które wczensije kupięłm przez pozostałe 27 dni ? zakładając ze chce kupić famasa na a mam 3 lvl

Tak, nie ma co do tego najmniejszego problemu. Bronie jesli sa kupione na dluzszy czas niz czas trwania premki nie znikaja tylko sa dalej przypisane do konta.

Radze jednak uwazac z broniami tylko na 5 slot bo takich nie uzyjesz. Owszem bedziesz je mial ale jesli nie masz 5 slotu to ich nie zalozysz chyba, ze na hacku.

2. Jaką postać najlepiej wyposażyć ? w grę wchodzi medic, assualt i engineer. ( murzynem i snajperem nie potrafie grać wgl ^^^ )

Jak dla mnie medica zwlaszcza ze stawiasz swoje pierwsze kroki w WR. Assault jest co prawda maszynka do zabijania ale poczatkujacy go nie ogarnie.

Trzeba nim umiec grac, bo nie chodzi o to, zeby zabic jedna osobe a potem miec 1/2 kreski bo to nie wystarczy na reszte rundy.

3.co to jest esp

ESP to jest funkcja hacka pokazujaca nad glowa przeciwnika pasek z iloscia jego hp.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

razor130 czyli można spokojnie kupić mp7a1 na 30 dni z premium na 3 dni i ją nosić do końca nie mając na nią lvl?

Jeżeli pomogłem Daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...