Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dział] Lost Saga

EmpioS

Chcesz dział ?  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz dzia? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tej sugestie Zaprezentuję Grę Lost Saga od wydawcy Znanej wam gry Rumble Figher . Ta gra jest bardziej rozbudowana niż Rumble gdyż jest w 3 , jest więcej kombosów , itemów , Można łowić ryby jak i zabierac przedmioty Przeciwnika po upuszczeniu . W grze są Questy !

Jak coś kida mogę dosta gdyż na grze się znam

LostSagaShot_090612_74.jpg

Jeden z By passów nie wiem czy działa nie sprawdzałem , znalazłem go na epvp ( nie włącza hackshielda )

http://www.elitepvpers.de/forum/general-gaming-discussion/554846-how-bypass-lost-sagas-x-trap-d.html

1369851372-U355713.png

by Regman

Legenda
Opublikowano

Nie ma to jak prosić o dział tylko dla kida.

Ja jestem na nie, bo to forum o hackach a do tej gry hacki nie istnieją.

Opublikowano

100% na tak gierka prezentuje sie bardzo fajnie poszukajcie filmikow na yt i ss na google to sami zobaczycie i oczywiscie sciagnijcie ;P

Opublikowano

Nie ma to jak prosić o dział tylko dla kida.

Ja jestem na nie, bo to forum o hackach a do tej gry hacki nie istnieją.

Dobrze mówi do gry nie ma hacków, a o forum jak się nazywa bez skrótu MPC?

Multi player cheats, a więc?

Na nie

469811415538581269916.jpeg

Gość Mounthains
Opublikowano

Ja to miałem napisać >_> Jestem na tak ... ;d

EDIT: Mogę iść na kida ^_^

EDIT2: nie dałeś najważniejszego Że w grze są QUESTY !

Co do Twojego edita pierwszego@ Nie. Z tymi warnami możesz popatrzeć na kidmoda.

Co do 2 edita@ questy są nieważne. Ważniejsze są cheaty. :)

Opublikowano

Aż dużo cheatów nie ma do tej gry jedynie cheat engine jest przez które włączamy powyższe obejście

do Rumble też nie ma cheatów ;]

EDIT : LUB przez injector JackRaymund

Speedhack :

http://www.elitepvpers.de/forum/general-gaming-discussion/786541-nfs-world-speedhack-all-version-100-work.html

Pisali że działa

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Hmm, w takim razie skoro mówicie że aż tak potrzebujecie haxów to się zastanawiam co jeszcze robi dział rumble fighter albo minecraft ? czemu nie można spróbować ? może jak dział powstanie ktoś sprytny stworzy jakiegoś haxa, a co do tematu to jestem jak najbardziej za, gram już trochu w tą gierkę i powiem że jest rewelacyjna, kiedyś pisałem o tej gierce na moim blogu.

http://www.mpcforum.pl/blog/481/entry-447-lost-saga/

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Dział Rumble Fighter znalazł się na głównej bo admin w tą grę gra, z tego co tam patrzyłem to hacków do niej też nie ma żadnych.

@Ankieta

Nie interesuje mnie to.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość Mounthains
Opublikowano

Dział Rumble Fighter znalazł się na głównej bo admin w tą grę gra, z tego co tam patrzyłem to hacków do niej też nie ma żadnych.

@Ankieta

Nie interesuje mnie to.

I znów nic nie wiesz, a dużo gadasz. Otóż cheaty jak najbardziej istnieją. Lecz po co mam dodawać detected? Poczekam na nowe i dodam. Pomyśl zanim napiszesz. To, że ja gram, nic nie oznacza. Tak tak. Wiem. Ty wiesz swoje.

Dział myślę, że można stworzyć testowo

Opublikowano

W takim razie czekamy :)

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Gość Mounthains
Opublikowano

W takim razie czekamy :)

Na głosy

Opublikowano

Jestem na Tak :>

Z tego co widzę gra jest ciekawa, grafika podobna do Grafiki w Dragon Ball Z :D

icecubea.png

Opublikowano

Gra wyglonda na ciekawa ale czy będzie miałą przyszłośc?

Jestem na TAK ale coś tego nie widze

30364378.png

Opublikowano

Buu, i co nic z tego :( ?

Gość Mounthains
Opublikowano

Nico. Narazie jest mało głosów. A cheatów nadal nie widzę

• 2 tygodnie później...
Gość Mounthains
Opublikowano

Skoro brak cheatów to się nie zastanawiam i zamykam. Dodatkowo głosy na Tak nie przeważały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...