Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa rejestracja

IcemaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sciągnełem Darmową rejestracje wszystko pięknie ale nie moge słuchać mp3, jak wsadzam do folderu z Soldat Mp3 muze potem wchodzę do gry i nie ma tego co jest? :(

11hbhnt.png

Opublikowano

u mnie tez tak jest albo rejestracja jest niedokladna albo to nie dziala niech sie wypowie ktos co ma za prawdziwe pieniadze konto kupione i powie czy on moze

Opublikowano

Ja tez mam z neta rejestre i mp3 też nie chodzi ale według mnie a gra w soldata 3lata lepiej jest grac bez muzy ;) :P

Opublikowano

powiem wam tak mi też nie chodzi ale to nie wina rejestracji tylko nasza

zara poszukam poradnika

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

do folderu soldat czy tam gdzie masz go zainstalowanego, włączyć ten plik dać tak w pytaniu czy chcesz dodać informacje ( tutaj adres gdzie masz soldata ) do rejestru jak napisałem dajesz tak i już włączasz soldata i cieszysz się rejestracją ^_^

Opublikowano

To chyba działa jak się kupi tą Darmową rejestracje :/ Ale kto by dał 25zł za jakąś rejestracje, jeszcze do gry Soldat :D

11hbhnt.png

Opublikowano
Ja sciągnełem Darmową rejestracje wszystko pięknie ale nie moge słuchać mp3, jak wsadzam do folderu z Soldat Mp3 muze potem wchodzę do gry i nie ma tego co jest? :(

zwykle mp3 nie pojda w soldacie musisz sciagnac soldat playlist generator ktory zmieni .mp3 w playliste ktora bedzie dzialac w soldacie zaraz wam dam link do tego programiku

/Edit:

Link

9033.jpg
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie trzeba....

Po prostu dzięki rejestracji uzyskujesz kilka dodatkowych opcji....

Między innymi kolorowe płomienie itd.

Rejestracja kosztuje 9$ o ile się nie myle....

Bless

@Down

Dżizas ja mówie że można grać ale rejestracja daje dodatki czy ktoś mówił że nie można grać bez rejestracji??

Aaa i pls nie spamuj więcej.....

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano
Do tej gry trzeba sie rejestrować??? hehe :) nie wiedziałem

Ja w tą gre grałem przez sieć bez rejestrowania <LOL>

fullscreen4.jpg

Opublikowano

Widać że nie czytacie... można przez sieć grac za darmo, ale płacąc mamy takie dodatki jak m.in. słuchanie mp3, zapisywanie serverów na liście, zmiana koloru płomieni etc.

Wszystko jest na soldat.pl

Opublikowano

@Up

Sry -.-

Ja to wszystko wiem ale już tak się wkreciłem że zamiast napisać:

"Dżizas ja mówie że można grać"

Napisałem:

"Dżizas ja mówie że nie można grać"

Jeszcze raz wielkie sry przejęzyczyło mi się xD

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano
Chyba to jest błąd w tej wersji, u mnie też nie da się słuchać ;\

Tutaj zauwazylem ze chyba nikomu nie chcialo zajrzec sie do instrukcji

ehhhhhh...

jest tak mozna sluchac muzyki ale inaczej niz w starszych wersjach nie wrzuca sie mp3 do folderu z muzyka tylko robi sie playliste np w winapie i zapisuje sie ja do folderu mp3 wybiera sie playliste w menu i jest git :D

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...