Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpalenie więcej clientów bez lagów ...

kowal1248

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polega na tym że chcę odpalić pare clientów na 1 kompie, a on o niestety wymięka.

Używam Loadera TESTOSTERONE od Rumunty, i moj komp dzwiga max 2 ...

Moj ziomal ma sBOT'a i bot mu minimalizuje kolejne clienty do paska, w taki sposob, ze nie pozeraja az tyle pamieci.

I tu moje pytanie.

Czy istnieje programik, ktory mogl by doslownie "minimalizowac" cliety do paska, abym mogl odpalic pare clientow wiecej ???

Podstawa jest tez zeby moje chary nie dostaly za niego BANAIKA .... wiem ze jest mala szansa .... bo GFy latają nadal ^^

Opublikowano

jezeli uzywasz testosterona to wpisz /mini na chat all i ci sie zminimalizuje

Opublikowano

/mini /min i silk uzzywa tyle pamieci prawie jak cleintless + do tego minimalna rozdzielczosc wylacozna muzyka i 0 detali nejlepiej jeszce posat postac w miejscu gdzie nie ma ludzi glowa do ziemi. znaczy kamera:D

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Admin Cienia
Opublikowano

Głównie to zależy od kompa, ja mam 2x 1.6ghz, 2gb ramu i mogę odpalić z 8 ale na ścinkach przy rozdzielczości 1024x768.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...