Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][Film Pokazowy]Warrock Geoning D3D Menu V4.87 Beta - Szybszy ^^

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, hack mojej produkcji ^^

Co się zmieniło??

24.02.2011 - 4.87
- Usunięto rzeczy "Vip Only"
- Wycentrowano celowniki (D3D.Crosshair)
- Poprawiono funkcje "Size Crosshair"
- Poprawiono skale "Thickness Crosshair"
- Zmieniono wartości "Virtual Jump"

Screenshot:

screenza.png

Download

http://hotfile.com/dl/107200892/1ea2ce4/WarRock_Geoning_D3D_Menu_v4.87_Beta.zip.html

Virustotal

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=094626ba4fff321ce233526909393f92d61cfea861e4edc243bcfaedcdc0f655-1298565200

Opublikowano

2 crash... 2 razy weszłem na room ... wylogowywuje "Message 10501" i crash po chwili

xp 32 bit

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Crash po 10 min i nie ma chamsa,gps ani wall hack. Nie Polecam. Ale +sik leci

Jeśli Pomogłem Daj - To Nic Nie Kosztuje !

Jeśli Dasz + To Chociaż Napisz Za Co !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

kamids.png

Opublikowano

po pierwsze . Haczek jest spoko + dla ciebie , ale na windows xp,7,vista 32bit crashuje opcje All!!

po drugie . Jeśli umiesz kożystać z haków to także z glasswalla nauczysz się kożystać opcje no spread,super jump,speed są dla nobków którzy nie potrafią grać i jakimś cudem który wysyśliło kilkoro programistów chcą się pocieszyć

po trzecie . Geoning jeśli to możliwe , twoje haki są dobre ale jak już możesz to z mojej strony uwaga do ciebie to abyś robił także sprawne pod xp,7,vista 32bit

to tylko uwaga z mojej strony zrobisz jak uważasz

odwołując się do twoich wcześniejszych hacków 1,85 . 1,86 były rewelacyjne za co ci się należy + biG!!

pozdrawiam i mam szacunek dla programistów którzy potrafią do czegoś dojść.

@up

Jeśli już ktoś powie że "jak jesteś taki mądry to zrub lepszy " to odpowiem szczeże iż do tego ja się nie nadaje , wole wywalać gnuj ;D na mięśnie dobrze wpływa

Opublikowano

---Dorek1511---

GOENING TROCHĘ SAMOKRYTYKI BY CI SIĘ PRZYDAŁO!!!!!!!ZA BARDZO PRZYZWYCZAIŁEŚ SIĘ DO POCHLEBSTW.

zgadzam sie z Tobą ziom.

Umiesz tylko krytykowac. Zobaczcie jego profil i posty. Żadnego dobrego słowa nie znajdziecie.

Jeśli uważacie że robi coraz gorsze hacki... zróbcie lepsze.

---Dorek1511---

Warn za double post. Używaj opcji edytuj!

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...