Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oświadczenie G1 Admina Tristana!

Wirrmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś godz 17:23 Admin Tristan Oświadczył iż już koniec z lucky shootem oto screenshot dam go do załącznika Liczę na solidne minusiki ;)

I koniec Lucky shoota "w sęsie koniec różowych broni ;)" oznacza koniec eventu co oznacza że teraz wdrożą może Khali Colt Event ;)

post-267214-0-57035800-1298564783_thumb.jpg

Opublikowano

Dzięki za cynk łap tego -

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

chyba chciales napisac koniec z rózowymi broniami w luckyshoot bo lucky shoot bedzie dalej tylko ze bez tych walentynkowych broni.

@down

ale spama zrobiles wlasnie ze nie bo admin pisze normalnym kolorem ;)

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Luckyshot nie zniknie bo to nie jest ewent tak samo jak zombie, przestańcie wierzyć głupim dzieciom wysyłającym jakies nieprawdziwe informacje...

tak samo z tym chapter 3.. ktos powiedzial i juz sie napalili ze po nowym roku bedzie..

I koniec Lucky shoota oznacza koniec eventu co oznacza że teraz wdrożą może Khali Colt Event
500 postów na forum a rozsyłasz takie pierdoły na forum, weź się opanuj.. twoje 'może' nie jest w żaden sposób uzasadnione, a ze juz wczesiej pojawil sie jakis obrazek 'eventowy' na forum to nie znaczy ze wydało go G1.. moze ktoś podrobił?!

różowe bronie zostaną usunięte 28lutego..

Jesli by tak było to niemal na pewno informacja pojawila by sie na forum g1..

@EDIT.. brawo dzieci..

Hejo

Opublikowano

her0es myślisz że kto na świecie potrafił by tak perfect podrobić textury? tylko k2... twoje posty mnie śmieszą wszędzie spamujesz i szukasz problemu żeby się powyzywać kidzie tylko sobie w dziale War Rock nabijasz wrogów i razem ze mną masz już następnego -.-

Opublikowano

Teraz oświadczenie Smokeweed'a - 'Palcie zioło, będzie wesoło!'. A tak na serio, co dzień przeglądam oficjalne forum GamersFirst, i z pewnością gdyby taka informacja trafiła do szerszej publiki na forum tym pojawiłby się jakikolwiek temat. Sądzę że będzie re-up broni pod koniec lutego. Po co Tworzyć coś co i tak się usunie? :)

Opublikowano

her0es myślisz że kto na świecie potrafił by tak perfect podrobić textury? tylko k2... twoje posty mnie śmieszą wszędzie spamujesz i szukasz problemu żeby się powyzywać kidzie tylko sobie w dziale War Rock nabijasz wrogów i razem ze mną masz już następnego -.-

nie szukam wrogów

a z tym "przestańcie wierzyć głupim dzieciom wysyłającym jakies nieprawdziwe informacje..." bardziej chodzilo mi o ten chapter 3 niz o Cb

co do spamu to pokaż mi mój post, który jest spamem; staram sie pomagac

i raczej nie k2 tylko g1.. a skoro oni mogą to czemu ktos inny nie maił by podrobic grafiki? popatrz na artystyczne umiejętności dudsonowa , to przykład z MPC

i nie nabijam wrogów 'razem z tobą' bo to by znaczyło, ze jesteśmy we dwóch kontra cała reszta.. (przynajmniej ja tak to zrozumiałem)

i uwierz mi ze luckyshota nie usuną..

PS za pierwsze 2linijki mojego postu przepraszam jesli Cie urazilem a reszte podtrzymuje

@DOWN raczej przydatny, czego Ty go nie zrobiłeś? moglesz poszukac linki do tych broni i wystawic..

a w tym temacie (Mój odnośnik) to co, ja zacząłem?! pierwszy wyzwales od 'kida' a ja później tylko udowodniłem swoją racje.. wiec czemu czepiasz sie mnie?! nawet Cie nie minusuje..

i jesli spamuje to zreportuj moj post a nie sie czepiasz, ok?

Hejo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...