Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam ,

czy wiadomo już komuś coś na temat takiego sposobu w jaki ja sam byłem oszukany , mianowicie w moim przypadku wygladało to tak , że ja włożyłem gościowi o nicku AderiaHandlarzy na handlu rozge +18 , a on zgodnie z umową wstawił 70g przynajmniej tak to wyglądało , po zakończenu do mnie doszlo aż 70s :(

Po chwili gość sie wylogował ;/ Świetny sposob na zarabianie , ale mi w tej sytuacji do śmiechu nie było .

Czekam na odpowiedź kogoś kto sie juz z tym spotkal .

Budowniczy
Opublikowano

Napisz do supportu,może coś pomogą odzyskać(pewnie nie)

To było na EG czy PL?

może wystawił srebro a nie goldy i nie zauważyłeś?

mpcforum4everblue.jpg
Rekrut
Opublikowano

To było na PL , co do nieuwagi no to sam nie wiem widzialem 70g moze koles byl zreczny i szybko zamienil to na 70s , ale po takiej stracie już raczej grał to ja nie bedę bo na ksie nie spie i to byla moja pierwsza +18 jką mialem i pewnie ostatnia ;\ .

4story jest bardzo wciągającą i fajną grą , ale zbyt drogą :(

Opublikowano

Myślę że to mógł byc jakiś bug, np. widziałem kolesia który w shopie wystawiał po 930b blyszczace zielone ziola... dokladnie sie przyjzalem , chcialem kupic (naszczescie nie mialem duzo kasy) a mi pokazało że nie mam tyle.

sygnadawid1996.png
Opublikowano

Myślę że to mógł byc jakiś bug, np. widziałem kolesia który w shopie wystawiał po 930b blyszczace zielone ziola... dokladnie sie przyjzalem , chcialem kupic (naszczescie nie mialem duzo kasy) a mi pokazało że nie mam tyle.

To co widziałeś to shop bug było o tym troche na epvp ale myslałem że na pl nie działa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...