Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mój problem polega na tym że jak pobiorę maszyne (moda) np. Scanie lub jakiś kombajn / traktor to mi go nie wykrywa nie wiem co robię źle ... wgrywam go tak jak pisze wszędzie Moje Dokumenty / My Games / FarmingSimulator2011 no i Mods ... Czy może jest zależna od tego czy gra się na orginale czy cracku

Opublikowano

Może np. ściągnąłeś moda do SF2009??? Jeśli jesteś pewien że jest on do SF2011 to zobacz czy ten mod nie jest dwa razy spakowany... Tzn. zobacz czy po otwarciu go są odrazu pliki czy następna paczka... (Prawidłowo musisz do folderu ,,Mods" wrzucić paczkę po otwarciu której są odrazu pliki a nie następne archiwum...) Nie wiem czy zrozumiałeś, więc napisz do mnie na PW o nr. GG to Ci podam i wytłumaczę...

Nothing to do here.

Opublikowano

Wejdz: C:\Documents and Settings\NazwaUzytkownika\Moje dokumenty\My Games\FarmingSimulator2011\mods

i daj tam mody potem wejdz w gre kliknij P i przewijaj az dojedziesz do zakladki Mody .Tez tak kiedys mialem ,ze nie wykrywalo modów poprostu mozliwe ze mody sa zepsute ludzie daja zepsute mody pobierz inne jak problem będzie się powtarzał to Gra jest pewnie walnieta ja gram na craku

i mody mi czyta moze masz innego cracka niz ja nie wiem ale zrob tak jak pisalem a zapewne ci pomoze.

Zbieram -