Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Item Shop

MartussiaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie :)

Co najlepiej kupić w Item Shopie , konto na razie ok 30 lv.

Kwota do wydania : ok. 150 zł (za tydzień będzie kolejne) [Płatność SMS]

Tak , żeby najlepiej szło do expa.

Temat można przypiąć i każdy będzie pisał swoje zapytanie co do kupna w IS wraz z poniższym wzorem :

-Lv

-Kwota

-Rodzaj płatności

-Do czego najbardziej się przyda

Proszę o poważne odpowiedzi , tj. nie typu "Na PL juz sie nie oplaca grac i kupwac w IS".

Za pomoc + lub co kto zbiera :)

Daj + :)

Fotka

Opublikowano

heh chcesz niby ten temat przypiac ?:D nieno xD. kup pierscien expa pelerynki i przepustki do v2 i fryz xD

Edit :

boska niunia z cb ;d

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

@up

Nie wiem tak napisałam ;) Pierścień expa itd. to chyba lepiej w pakiecie ;>

A fryz kupie tylko jak już nie będzie czego kupywać xD Ten z atrybutem jest na określony czas , tak ??

Pelerynki no też tak myślałam.

A przepustki do V2 jeszcze mi nie potrzebne , bo specjalnie napisałam , że ok. 30 lv :)

I to wszystko razem za 150 zł ? myślałam , że coś więcej z tego będzie ;P

Co do editu...

Trochę przesadzasz :)

Fotka

Opublikowano

najlepiej pierscien expa. majac ninje masz prosta sprawe;] kupic jakiegos jelonka+9 slabe srednie i zmiane bonow;] zrobic pro srednie i masz go do 75lv w v2 < nawet na 30lv w v1 mozna isc bo deff sie nie liczy tylko hp i atak>

sory pospieszylem sie. napisz jaka profesja

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

wiesz ale 30lv to nie duzo;] nie mowie ze kup 1 pierscient ylko zostaw sobie na jakis kojeny. ja na 42 z pierscieniem expa na poczatku wbijalem po 2lv do 46 a pozniej po 1,2lv z pierscieniem expa <expilem moze 2h dziennie> wiec to bardzo nie wiele;] moja rada taka ze zostaw sobie to na pierscienie expa. dla tego ze na 14 dni < nie wiem ile teraz sa> to duzo jest. ale jak masz te 150zl to doladuj sm i pierscien expa ale tutaj tez ci radze zrobic powoli eq fajne by na bo dobrze zaczac albo wczesniej i uzyc pierscienia. a zostawic na pozniej tez sm. wiesz widzialem gdzies powiedzenie "smoczych nigdy dosc" to prawda, jak masz np ebo+9 < da sie samemu zrobic aja za 2 razem zrobilem> to masz 1650HP i 12 sily dla woja jak zloto;] jakies np branze co ma bon na krytyka badz na cos co bedzie ci potrzebne w przyszlosci, to dodaj do nich 4 w tym wypadku 3 bony i zmieniaj je. moze akurat hp ci wyskoczy ale musisz rozwaznie wydawac sm dla tego ze to nie priv a szybko znikaja;] fakt masz duzo kasy jak dla mnie na sm ale albo pierscienie exp najlepiej zostaw sobie na zapas, a jak bedziesz mial to wal w bony;]

dla bym Ci na fotce maxa ale ine mam konta^^;p

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

Dobra nie podniecajcie się tak nią ;d. Jedna dziewczyna (chyba) na forum i już wielkie zamieszanie. ;d.

Co do teamtu:

Na twoim miejscu kupił bym sobie jakieś dobre eq. I dopiero tak na 41/42 lv Kupił dopiero pierścień expa. Dodatkowo 3 rękę ... ale to już twój wybór.

;p

Opublikowano

no co?;p ladna dziewczyna;p fakt na forum nie spotkalem jeszcze się z takim kims;p ale kieruj sie głownie w HP i sile, dla tego ze do konca v2 sa to bony uniwersalne i nie potrzeba ci innych. chyba ze cos na v2 pajaki, ale lepiej zainwestowac w sm i zrobic bony na grote

Opublikowano

Robimy tak .

150 zł

50 zł 1 sms = 150 SM

150 zł = 450 SM

Zależy co chcesz robić .

Czy mieć dużo kasy jak tak to :

Kupujemy 2x drop i lootamy riby itp na ezotach lub dropem w imha , medale . Teraz medale po 2kk nawet ;-)

A jakiś szitowy rib 50kk ;-)

Kupujemy jakiś itemek z 3/4 bonami wkładamy 5 i kupujemy pakiet zmiany bony za 177 SM . Zostaje nam okolo 300 sm jeżeli dodamy 5 bon szkatułkami ;-)

no ni np wejdzie w butach 10% kryt 2k hp . Zostawiamy lub sellamy za 1kkk +.

Ale i tak sie nie opłaca . Lepiej komuś wysłac sms na 150 SM a ktoś Ci da 2kkk np ;-) Ale da siebie warto .

Jeżeli exp to w 1 miesiąciu bym zrobił tak jak napisałem żeby jakieś eq mieć .

Potem

Znowu 450 SM to :

Pelek chyba nie trzeba bo od tego sie MobBlock ;-)

2x drop

2x exp

3 rękę na 7 dni .

I expimy na maxxa ;-)

W tydzien 55 spokojnie będzie.

Kupujemy dużo aurek berkow ;-)

Można wbic 35 i boja zrobić no i targac metki nocą .

głupie kd +4 150kk :)

W 3 miechy na luuuzie wbijesz 70 + ;-)

Z takim dofinansowaniem :PP

Pozdrawiam .

izwy90.jpg

Minus ? Plus ? Mi to obojętnie ;-)

Opublikowano

pierscien expa + 2x drop jak starczy to jeszcze pelerynki , fryz na stale lub przepki do v2 to do expa ;)

@Offtop naprawde ladna jestes xD

Opublikowano

Wy to jakies potwory ktore siezda na chacie i nie widza ładnej kobiety ... fakt ładna jest ;) ale bez przesady zaraz komentarze ruchnąłbym itd.. jak mowisz tak dziewczynie to widac ze niemasz szacunku do niej -_- ..

a co do tematu . to poleecam tak : codziennie misije na konia zeby pozniej był boj . na 35lvl mozesz sobie kupic 2x drop i polatac po m2 ;] . co do fryzury to kup sobie lepiej bez atutu bo z atutem trwa miesiac chyba ..; /

jak zrobisz sobie konia bojowego to dopiero kup 2x drop 2x exp itd bo wczesniej sie nie oplaca.. bez boja to gowno a nie exp ;] .

jezeli co mieisac masz tak doladowywac sm to kupuj naszyjniki buty z 3/4 bonami wbijaj 5 bonów i zmieniaj ..

na forum juz ktos pokazał co wyszło ze zmiany w butach. 1.5k hp i chyba 10 na kryta;) ? ..;]

jezeli jeszcze czegos bedziesz chciala to pisz tutaj;]

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Moim zdaniem zakupic yand za 50zl na allegro a za sm kupic p.expa, poszkuac chetnego do expienia za kase w v2, 2 nocki z pierscionkiem i jest 65 :)

Opublikowano

150zl = akochol+papierosy+czypsy =fajniesza zabawa od metina ;D

Boze, czy ty umiesz czytac?...

Cytat

Prefixy

W nazwie tematu proszę umieścić prefix.

ZAL MI CIE

Boze, czy ty nie umiesz zmienic tematu.

Opublikowano

Po 1 pierścień expa 15 dni, rękawica 15 dni. Exp przez ten czas a potem odpoczynek zrób bo nie dasz rady. Jak odpoczniesz to wal znowu 15 exp i 15 2x drop ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ja bym kupił sobie z 2-3kkk na allegro = ok. 14zł za 1kkk czyli = 42zł

Za reszte kupiłbym wiadomo pierścien expa, podwójny drop. jeśli coś ewentualnie zostanie to na potem ;p

Opublikowano

Czlowieku nie masz na co kasy wydawac tylko na metina, jak tam uwazasz ja tylko 50 zl wydalem przez 3 lata gry i wiem ze to byla glupota z mojej strony nie polecam Ci kupować nic w IS bo stracisz tylko kase w realiti kup sobie cos innego ;p

las-vegas.jpg
Opublikowano

@LasVenturas

Prosiłam by nie było takich postów...

SM zamawia mi kolega , a jak nie ma gdzie wysłać SMS to niech mi doładuje ^^,

Teraz jest inna bajka bo mam .. 47 lv body , eq: smocza+9 z kd defa +3 , fms +9 śr9% , 2% i kd powtórki chyba+3 , żelek+8 , 5kątna+8 , buty +1500pż , srebrna i ebo na razie +7 i naszyjnik 500pż. No i tam jest z 9k+ pż i niestety skille aura m2 i berek m1 , ale są w robocie heh :DD I teraz już wiem co kupię :)

Za wszystkie powyższe posty szczerze dziękuje .

Temat for closed xDD

Fotka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...