Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki Lvl ,Profesia Itp Do Imha Na Drop.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Postanowiłem zrobić dropa do imha lecz niewiem jaki lvl , jakie eq, jaka profesja była by najlepsza . Prosze o Podanie mi tego co wymieniłem oraz co ciekawego tam dropi ponieważ 1 raz robie tam dropa. Za odpowiedzi , które będą dość senowne dam+ lub - w zależności co kto woli oraz 5-tki w profilu.

Pozdrawiam.

:]

Opublikowano

Lvl: Około 10-15

Profeasja: Mental/ Body - w zależności od eq, ponieważ jeżeli masz całe eq +9, to bodym dam rade, jeżeli eq +6 to raczej mental.

Co do dropu, to takich tematów jest pełno, ale cóż napisze po raz kolejny

Drop: 5katne tarcze, Jelonki, Fms'y, riby, koziki, jesionki, antyki ... wszystkie bronie na 30 lvl, hełmy na 21 lvl, tarcze na 21 lvl, i inne śmieci ;x Mi tam było trudno cokolwiek dropnąć, dużo cierpliwosci trzeba mieć, kiedyś na 27 lvl :O droplem tam fms'a w chwile, a niedawno byłem tam 30 minut i nic:) Tak wiec powodzenia ;))

Opublikowano

Lv myśle że 9-10 oczywiście dojdź do gildii żeby oddawać exp, profka body tylko jakieś eq +7/8/9 by się przydało skille : 1 pkt w wir reszta w aure.

Dropią tam wszystkie bronie na 30lv oprócz jelonków,5kątne,ks.poli,sun zi i inne pierdoły ;p polecam kupić rękawice złodzieja z is

Opublikowano

Profesja Wojownik Body/mental

Jeżeli masz eq +8/9 polecam bodego z levelem max 20 .

Dojdz do gildi i oddawaj exp .

Mentalem 19 level silne na M1 lub wyżej , można wbić 20 i mieć tąpniecie ale nie potrzebne ;-)

Dropiom tam bronie na 30 level każde od jesiona po rib'a .

Pieciokątne sun zi wu zi itp ;-)

Z 2x drop można nieżle się obłowić .

Jeżeli działa Ci exp bot można puscić i będzie spokój ;--)

izwy90.jpg

Minus ? Plus ? Mi to obojętnie ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...