Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowe Hełmy .

Gość Vesth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ... Zauważyłem ze koles sella jakis nowy helm ;D Co o nich wiecie ? Co potrzeba na ulepszacze ? co daje taki helm ale dla np sury ;] ?

SS :

1298551391-U281941.png

1298558928-U281941.png

1298558932-U281941.png

Piszcie poniżej ;]

Opublikowano

Są to nowe itemki na PL'u są nowe zbroje, hełmy i buty. Jeśli chcesz się o nich czegoś dowiedzieć to polecam forum PL'a.

d0ab09091e28ce9503eb60bd2cc8aca0.gif
Opublikowano

na niemieckiej wiki jest:

http://www.metin2wiki.de/index.php/Sura/Helme

co do wbudowanych bonosow to na 60 lvl helm dla sury ma reg. hp a na 80 lvl kradziez pe ale nie jestem pewien. Nie wiem jak z innymi klasami

Opublikowano

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^(W dupe sobie wsadź ten userbar koniu jebany...Twojego starego wychodowały pajaki i dlatgo splodzil takie grzyba jak ty?

KECZUP NA PREZYDENTA! KECZUP NA PREZYDENTA!

KECZUP NA PREZYDENTA! KECZUP NA PREZYDENTA!

Odpowiedz na pw;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

nie wiem ja w grze tylko helm dla woja widzialem ;pp

Opublikowano

HEHE, to w końcu itemy te da się robić bez ulepszaczy? ;D To fajnie, zrobie sobie tą stalke ze stalki +9:DD

Dużo rzeczy pozmieniali, nazwy KU, inne nazwy i wgl. zobaczymy co z tego będzie:))

Opublikowano

nom wgl śmiać mi się xD zamist mroczna sfera jest mroczny kamień xdd

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

hełmy dropia !!! nie robi ich sie u sury tylko normalnie dropia jak np marchew buty robi sie u sury i stalki tak ale hełmy dropia kto wam wcisnal kit ze je sie robi

@topic nie oplaca sie go kupic poczekaj z tydzien i bd tansze

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

tak wiemy ze dropia ale nie wiemy gdzie ;p a u sury sie robi ten a 80 lvl !

Opublikowano

zaraz dam ss co jeszcze sie zmienilo chyba ;d

ss : 1298559551-U281941.png

Opublikowano

nie wiem czy to jakiś joke czy co :D na metin2wiki.de wejdzcie potem do kategorii helmy i kliknijcie sobie na 60/80lvl... i co wyskakuje?! to ze dropi z metka diabla i żab kolo świątyni xD ale oczywiście tez z berana

i jak tak tez jest na pl to bez problemu można taki hełm mieć :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sory ale dowiedzialem sie ze nie dropia w atlantydzie ;P tylko z metków w dt ;p na 4 pietrze ;d z tych zepsutych tez ;]

@down pisales tylko z jakiego metka ;]

Opublikowano

dla sury lepsze pe i dobrze ze tak jest ale zna ktos sposób aby widzieć hełmy bo gram na kamermodzie i sa zolcie a na zwyklym widze :D

Opublikowano

@up

% do Pe ?? Tutaj chyba tylko myśl o BM'ie bo mam wupeka z skillami G/P i jakoś nigdy PE mi nie brakuje oczywiście mowa o PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...