Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pies

HaruTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;]

Mam pytanie do wszystkich jaką rasę psa mi polecacie.

Ostatnio spodobała się mi rasa psa Akita Inu ( japońska rasa ) jest sweetaśny :D

Proszę pisanie waszych upodobań do innych ras, a ja je sprawdze, bo mam zamiar kupic pieska ^^

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Osobiście:

-Owczarek Niemiecki Długowłosy.

-Golden Retriver

-Husky

I według mnie tyle...

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Jesli kupujesz pieska , blagam kup z rodowodem od znanej hodowli z certyfikatem prosze :)

A co do pieska ja mam 3 letniego labradorka 100 % rasy i jest piekny jak wroce to dam fotki . Spi ze mna , codziennie rano na spacer do parku mily piesek. Wez wiekszego psa bo jest do czego sie przytulic i sa zazwyczaj madre. Jakbym mial drugiego psa kupic to tylko owczarka niemieckiego z dlugim wlosem. Moze za 2 /3 lata jak przeniose sie na swoje mieszkanie sobie kupie chociarz moj labrador jest taki wierny ze szok i wszystko rozumi. Jak ubiore sie w dres to skacze z radosci na spacer jak ubiore sie powaznie to wie ze nigdzie nie idzie. Rozumi pelno komend byl na pokaze jednym i jest piekny. zajmij sie psem to wazne. Trzymac w domu dbac , uczyc komend i zrobic ladnego pieska na zycie :)

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Jeśli masz małe mieszkanie to o psie duzym nawet nie myśl, bo będzie mu nie wygodnie.

Najlepiej jeszcze jakbyś miał jakiś ogródek czy coś.

@Up

Labladory i Goldeny są bardzo mądrymi psami.

Wiem bo mam Goldena ;)

Opublikowano

Beagle jak najbardziej ale tylko kiedy opiekujesz się psem naprawdę często , niezbyt wymagający pies jedyne co mu potrzeba to codzienna opieka i obecnośc opiekuna. piesek bardzo spokojny i łatwy w ułożeniu, swietny dla dzieci jeśli chodzi o chęć do zabawy, dla starszych tęz bo bardzo towarzyski.

niestety dośc wrażliwy na samotnośc i zbyt długie zostawianie go samemu powoduje depresje u psa ( moze to i śmieszne ale prawdziwe, może doprowadzić do śmierci psa )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Owczarek Niemiecki zajebisty pies :D Mam takiego Owczarka skubany ma 15 lat i się dobrze trzyma :D

icecubea.png

Opublikowano

polecam :

-Syberian Husky

-York

-Golden Retriever

-Golden Terier

-Owczarek niemiecki

@up beagl nie jest głupi, zależy jak wytresujesz ;]

Opublikowano

Oczywiscie Ze York , Super przyjaciel czlowieka;]

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

1a3cbf267c.jpg

Moj dran szybka fotka gdzies z kompa szkoda ze tylko to znalazlem reszte mam na komórce ale nie chce mi sie teraz przesylac potem wysle ladniejsze fotki . Z psem naprawde szczegolnie duzym trzeba sie obywac. Moj musi chodzic na spacery bo by rozniósł caly dom i go przyzwyczailem codziennie chodzic na spacery do parku bo jego twarz bo spacerze = bezcenne , zadowolenie w oczkach i usmiech :)

2 Fotki z chwili obecnej

http://img823.imageshack.us/i/img0068ry.jpg/

http://img694.imageshack.us/i/img0571xb.jpg/

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Hmm... wszystko zależy od warunków jakie posiadasz.

Ja osobiście polecam Wyżły Niemieckie , piękne psy , bardzo energiczne , jak wytresujesz to z lasu może królika przyniosą (mojej cioci kiedyś gonił sarnę).

Opublikowano

MIESZANIEC o.O

A serio to shih tzu xD

Mam takiego i jest słodziachny :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Bokser.

Rasa spokojna, łagodna, raczej mało wymagająca i mało ruchliwa. Nie będzie sprawiał kłopotu. Do tego ślicznie wygląda.

Jak wróce do domu to podeśle kilka zdjęć.

f.png

Opublikowano

Fifolski - sama prawda

Mamy kolega ma boxera i pierwszy raz jak ten pies zobaczył moją siostrę rzucił się na nią.

Mama się przestraszyła a piesek zaczął lizać moją siostrę i dawał piłkę żeby rzucała.

Wbrew pozorom boxer to słodziak jakich mało ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...