Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu Mij I Bot Nie Wzuca Buffuf Na Euro Harach

martin boy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

góry jak cos

druga zakladka w bocie inventory szukasz broni do buffowania dla sub klasy ( w twoim przyapdku cleric roda) zaznaczasz klikasz set as 2nd weapon. Wchodzi w buffy w secondary buffs i tam dajesz rd

ale tak juz mam , wszystko jest jak ma byc od wczoraj mi nie zmienia

Opublikowano

Wczoraj miałem to samo na moich gold farmach... i tylko 1 wizz/cler z 6 chodził mi poprawnie to wziełem skopiowałem jego config i tablet filter i pozmieniałem na nazwy innych botow i spowrotem wkleiłem je do folderu z botem i wszystko działało poprawnie...

PS. Usunięcie configu i tablet filtra i ustaiwnie tego od poczatku nic nie dało... przynajmniej w moim przypadku. sprobuj sobie zrobic nowa postac i ustawic na nią ibota potem zmień nazwe cofigu i filtra na tą co ma twoja postać i wrzuć do folderu z ibotem może ci pójdzie ;)

cd53f9ca290acf4e.jpg
Opublikowano

Wczoraj miałem to samo na moich gold farmach... i tylko 1 wizz/cler z 6 chodził mi poprawnie to wziełem skopiowałem jego config i tablet filter i pozmieniałem na nazwy innych botow i spowrotem wkleiłem je do folderu z botem i wszystko działało poprawnie...

PS. Usunięcie configu i tablet filtra i ustaiwnie tego od poczatku nic nie dało... przynajmniej w moim przypadku. sprobuj sobie zrobic nowa postac i ustawic na nią ibota potem zmień nazwe cofigu i filtra na tą co ma twoja postać i wrzuć do folderu z ibotem może ci pójdzie ;)

A jak to sie robi z tym configu? bo nie mam pjecia. A i gdzie sie on znajduje ? :/

Opublikowano

no ale jak ci nie działa to i tak ci to nie pomoże nawet po skopiowanie....

usun bota i pobierz ponownie i ustaw w drugiej zakldace cleric roda i klikasz set as 2nd weapon i np. staffa zaznaczasz i klikasz set as 1st weapon. Potem w buffach secondary buffs bedziesz mial wpisana nazwe roda i tam daj rd

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

no ale jak ci nie działa to i tak ci to nie pomoże nawet po skopiowanie....

usun bota i pobierz ponownie i ustaw w drugiej zakldace cleric roda i klikasz set as 2nd weapon i np. staffa zaznaczasz i klikasz set as 1st weapon. Potem w buffach secondary buffs bedziesz mial wpisana nazwe roda i tam daj rd

To mam wogule calego bota usunac? z kompa?

Opublikowano

Po pierwsze patrząc jak piszesz to masz max 10 lat... Więc wiekszości i tak nie zrozumiesz.

Zrób tak jak Ci pisali wyżej tzn: wejdz w zakładke inventory, poszukaj tam nazwe broni ktorą atakujesz. Jak znajdziesz naciśnij "set 1st weap". Teraz szukasz nazwy cleric roda i robisz tak samo tylko że naciskasz: "set 2st weap". Przechodzisz do zakładki ze skilami. W prawym dolnym rogu masz okienko do skili bufujacych. W primary mozesz wrzucić earth barrier (daje przykład) chociaż nie musisz mieć tam nic, zaznaczasz "always on". Przechodzisz do zakładki secondary, tam wrzucasz Recovery Division i też zaznaczasz "always on".

To wszystko.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema a czy buffowanie z drugiej broni działa tez na chinolu? bo gram ze spirą to z niej buffy robi normalnie ale np jak chcę zrobić fire shielda to nie przekłada mi na tarcze i w ogóle gdy wybrałem ja z listy jako 2nd weapon to nie pojawia sie jej nazwa w zakładce secondary buffs nawet jak wpisałem ręcznie nazwe tarczy to tez nie pomogło a mam ją tez na 1 slocie w inv ;/

"No sex, go exp"

Opublikowano

W charach china bufujesz sie tylko z jednej broni, czyli jak masz spear'a szukasz nazwy broni i wpisujesz ja w primary weapon i tam wrzucasz wszystkie bufy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

siemka podpinam sie do tematu mam to samo moj wizzard nie bufuje ani buffow z wizza ani z clera mam

typu mam earth barrier tego wogole nie daje i recover devison mam wszystko poprawnie ustawione na bank bo sprawdzalem

wczesniej wszystko pieknie szło tylko po ostatnim upie ibota przestalo dzialac prosze o pomoc

Opublikowano

mi na clejncie nie buffuje nie pisze ze mam buffy odpalone uzywa skile ataku itp

uzywam chine i chyba normalnie buffowało co jest ;/ "z góry" "w ogóle" autorze szkoła się kłania :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

Ale fire shielda można zrobić tylko tarczą więc jak dam tego buffa do skilli ze spear to go nie zrobi a zależy mi na tym bo redukuje on statusy a farmie na maskach i co chwile mam zombie status ;/

"No sex, go exp"

Opublikowano

No to dodajesz do secondary buffs fire shielda i wchodzisz w inventory, po czym szukasz nazwy tarczy, dzieki ktorej bedziesz mogl odpalic skilla. Po znalezieniu tarczy zaznaczasz ja i naciskasz "Set 2nd Weapon", w zakladce Secondary zaznacz jeszcze "Weapon Check Again".

Opublikowano

tylko ze jak wybieram shielda i naciskam set to 2weapon jej nazwa nie pokazuje się w secondary buffs ;/ a mam ją na pierwszym slocie w inv

"No sex, go exp"

Opublikowano

no ale właśnei nei pokazuje sie juz nawet sam tą nazwę wpisywałem a na Euro charach wiz-cler normalnie mi to działa a na chinolu nie chyba ze nie moge tarcza sosa buffowac sie tylko zwykła sam juz nie wiem ;/ ...?

"No sex, go exp"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...