Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po inspekcji tydzień temu mam cały czas problem z phobtem , jak nie dc na którymś z charow na cl-u to na głównym sam się wyłącza bez jakiegokolwiek błedu .. Nie mam pojęcia co jest ? Może ktoś miał taki problem i go rozwiązał ? ( robiłem formata 2 tygodnie temu, przeinstalowywałem sro na inne dyski) )

Opublikowano

Używam już tego bota jakiś czas ale z takim błędem się nie spotkałem , poszukam coś na ten temat na innych forach jak coś znajdę to edytuje posta.

Kiedy bot łapie crasha ?

Nic konkretnego nie znalazłem na Twój przypadek , pewnie będzie to wynikało z niedopracowania bota , dc też się czasem zdarza ale jest przecież auto reconnect.

Phbot ma duży potencjał ale jest bardzo niedopracowany , minie dużo czasu zanim będzie stabilny jak sbot czy mbot

Opublikowano

Dzięki :) Hmm czasem przez 10 godzin nic , a czasem po 5min . i wgl mam dc zawsze na jednej gold farmei a na innych wcale .. i też nie wiem czemu xD

Opublikowano

siema

mam ten sam problem pisalem na projecthax o tym problemie to amin tego nie potraktowal jakos powaznie, mam tn problem juz okolo miesiaca ostatnio po inspie co wprowadzili nowa wersje to bot dzialal idealnie bez zadneg crasha tylko przez 3 dni

Pozostaje nam czekać az ten problem dotknie WeeMana i cos z tym zrobi ..

pzdrawiam