Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Bede Mial Bana? ;[

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, otoz wczoraj wieczorem gralem sobie na pandorze, gdy mialem wlaczony shop na pl-u z dropem z mapek w dt. Na pandorze chcialem uzyc WallHacka, ale skasowalem metin2.client.bin i wpisalem chyba metin2.bin i wlaczylem MH i nagle hack shield wyskoczyl i wylaczylo mi pl-a. I tu chcialbym wiedziec czy bede mial za to ban czy to tylko sprawilo, ze hack sie nie wlaczyl i bana nie bedzie, a jesli dostane to czy tylko na to konto z emailem na ktorym jest shop zalozony? Prosze o odpowiedz tych ktorzy sie znaja. Mam nadzieje, ze nie strace konta bo na surze wlasnie dobijam 3 skill na P. ;/

xnzn.jpg
Opublikowano

a miales na PL zablokowanego HS? Jesli dobrze zablokowales to raczej nie ja mam dobry spob na hs w folderze hshield masz plik ahnrpt.ini i tam masz cos takiego SupporterEMail= to jest email botka odpowiedzialnego za banowanie zmieniasz na swoj lub cos innego i nie ma jak wyslad do bota

Opublikowano

a miales na PL zablokowanego HS? Jesli dobrze zablokowales to raczej nie ja mam dobry spob na hs w folderze hshield masz plik ahnrpt.ini i tam masz cos takiego SupporterEMail= to jest email botka odpowiedzialnego za banowanie zmieniasz na swoj lub cos innego i nie ma jak wyslad do bota

Nie bawilem sie w blokowanie HS. Wogole nie uzywam cheatow na pl-u ;/ a juz dzis przed zrobieniem tego co pisaliscie wlaczylem metina, ale podczas konserwacji.

xnzn.jpg
Opublikowano

wysłalo logi ---> dostaniesz bana

A jesli przelozylem eq normalnie przez handel do kolegi by mi przechowal to on bana nie dostanie? Nie ma nic wspolnego z moimi kontami.

xnzn.jpg
Opublikowano

Nie dostanie, troszkę spokoju jeżeli za takie coś byłby ban to kto by grał w metina. Według mnie nie dostaniesz . :)

norvos.png
Opublikowano

Nie dostanie, troszkę spokoju jeżeli za takie coś byłby ban to kto by grał w metina. Według mnie nie dostaniesz . :)

W sumie co bedzie to bedzie. Nie dostane bana to ekstra, a jak dostane to kolega powiedzial, ze porzyczy mi sure 75 lvl 3x P i G4 na mapki i bede grac 4fun juzn ie zeby wbijac lvl do 99 tylko jak sonerst lub cos takiego.

xnzn.jpg
Opublikowano

ahnrpt nie odpowiada za wysylanie logow, tylko za zglaszanie problemow z hackshieldem, nie automatycznie a manualnie :) wieć ten twój "sposób" jest conajmniej do dupy

Opublikowano

mi sie tak robilo przez 2-3 tyg ale na innych hackach i banika nie dostałam :D ale miałam zablokowanego hackshielda i te pliki aprit~.ini i ten drugi hack~.ini zablokowane przez lock.exe oraz comodo, teraz drugim sposobem zablokowalam i jest git. :D wiec jezeli zablokowales przez comodo i lock.exe te dwa pliki oraz errorlog.exe to nie dostaniesz.

cooltext454992920.gif
Opublikowano

mi sie tak robilo przez 2-3 tyg ale na innych hackach i banika nie dostałam :D ale miałam zablokowanego hackshielda i te pliki aprit~.ini i ten drugi hack~.ini zablokowane przez lock.exe oraz comodo, teraz drugim sposobem zablokowalam i jest git. :D wiec jezeli zablokowales przez comodo i lock.exe te dwa pliki oraz errorlog.exe to nie dostaniesz.

Mowie, ze nigdy nie blokowalem HS, a pokazal mi sie ten komunikat....bo chcialem uzyc mh na privie, a nie wiem czemu wlaczylo sie pod Pl-a....

xnzn.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...