Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]Pro100.. (55Lvl) Pvp. :)

Gfxe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh, dzięki 66 to nie problem jutro zrobię filmik w HD jak jadę mentali 70 lvl skille P wczoraj już taki zrobiłem ale coś mi nie poszło bo jakość była jeszcze gorsza jak na filmikach up. :angry:

Żeby nie było spamu BabyLane tutaj mam takie eq że na K20 którego pewnie pamiętasz z Orionu to było nic ^^

Opublikowano

Postać nie ma nawet żadnego skilla na G więc wygrywasz pvp dzięki dobremu eq. Czyli jeżeli pokonujesz jakiegoś Mentala z skillami na P to on jest prędzej żałosny niż Ty dobry takie jest Moje zdanie :P Po za tym na tych filmikach żaden Twój przeciwnik nie posiadał NNO a Ty po prostu bardzo często ich ogłuszałeś. NNO i myślę że padasz kolego :D

Edit. Akurat na Kirianie się nie znam ale jeżeli na tym serwerze naprawdę nie ma żadnego 55- 61Lv z skillami na G i dość dobrym eq by Cie położyć, to nie wiem czy się śmiać czy płakać xD

Opublikowano

Niemam żadnego skilla na G bo jeżeli mam SM to mogę sobie pozwolić na co najwyżej 2x drop na 15 dzień w tych filmikach nikt niemiał nno no może dodam jutro albo nawet może dzisiaj pvp z tymi mentalami oni mają nno. :)

A co do tego że nie jestem dobry no oczywiście każdy ma swoje zdanie ale jak ja nie jestem dobry to co powiesz o całym serwie do 61 lvl który dedam no pewnie zaraz będzie "hahahaha" ale zapraszam na Kirian i podaj mi nick osoby której do takiego lvl nie dednę to Ci oddam konto i eq ;)

Sura Bm 51 lvl Skille P zostaje mi z nim 2k 55 lvl Aura P wirek G berek P zostaje mi z nim połowa all eq ma wybonowane :)

Opublikowano

Noo no fajne konto do PVP jak widać nie trzeba mieć skili G/P żeby być dobrym w PVP

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

Ciec z tego 55lvl

Mielismy z nim wojne i nas wszystkich zjechal:(

SajoNara to jego gildia :P

Jeżeli pomogłem to daj +

Opublikowano

zmień rozdzielczośc metka na 1280x720 :) a potem wystarczy zapisaćw hD w WindowsMovieMaker

http://www.youtube.com/watch?v=rc9W9Kn00K0&playnext=1&list=PL27703038F5559737

albo sciągnij camtasie studio :P

usebarmpc.jpg

blalabyplmichus.jpg

Opublikowano

Pierwszy filmik nie ma solo z mentalem 58 lv skille g :x

Pierwszy filmik ostatnie solo - zostało Ci 4188 hp a piszesz że 6k :x

To takie dopatrzenia.

Poza tym postać świetna. Ile na przeszywke masz?

Opublikowano

Żeby nie nno to byś padał jak mucha, bo mental tam jakiś 2 skillami zabrał ci prawie cale hp.

Widziałem lepszych koksów, bo tutaj nie ma za bardzo się czy chwalić, a zauważ, że z tym mentalem jednym to miał jakies eq + 6, a tak jak zauważyłem to prawie z wszystkimi co walczyleś to mieli slabe eq...

matjes4.png

Opublikowano

Heh.. Gram na tym koncie dopiero 2 miesiąc to może i eq i skilli niemam najleszych zaczynając od faktu że aura wchodzi mi średnio 1 na tydzień poza tym niegram na Hackach jak 3/4 tego forum gdybym grał to pewnie moje eq było by już 2 razy lepsze. :)

Ich eq no może nie jest najlepsze ale niektórych z nich jest bardzo dobre co do tego nno no dobra może bym i padał jak mucha ale nno mam i nie padam jak mucha no ale pewnie tyle "złego" zrobiłem ze trzeba pisać co by było jakbym niemiał :D

2up Napisałem że to moje 2 pierwsze filmiki więc mogły się zdarzyć takie sytuacje eq mam juz lepsze własnie przed chwilą padł mental w stalce +9 i złodzieju +8 no ale to szczegół filmików już raczej nie dodam bo nie widzę w tym sensu i mi się w HD nie zapisują -.- Aha i wczoraj padł na zuo ognisty król ^^ Do sciany i z konia..

Opublikowano

Tak powiesz może , że niedlugo padła ninja 90 lvl pisałeś, że dodasz jak mentala 70 lvl z skillami na G rozwalasz, a jakoś tylko tam był jakiś mental z silnym na G do tego lvl max 60 i z kiepskim eq.

Daj filmik jak kładniesz tego "pro mentala w stalce +9 i zlodzieju +8" to powiem wtedy, ze ta postać jest dobra, a tak ?

matjes4.png

Opublikowano

Ja nie mówię ze moja postać jest dobra :D

Masz tutaj kolejną część wiem że nic nie widać ale tylko takie filmiki znalazłem a w HD zapisać tego nie mogę. ;x

Opublikowano

Szukam nazwy nutki do drugiego filmu i do pierwszego zreszta tez ;)

TYLKO FAST!!!

PS;nagrodze +

Jeżeli pomogłem to daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...