Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z misją w czernobylu...W tym momencie gdy Helikopter jest około 6Km ode mnie i od MacMillana(gram na Weteranie).Nie moge dać im rady jest ich za dużo zawsze dojdą do mnie w tym wesołym miasteczku i obrzucą granatami lub poprostu zabiją...Czy jest jakis sposub (trick) na to...na innym poziomie to łatwizna ale Weteranie dla mnie jest bardzo trudno jeśli jest sposub lub ktoś ma działającego linka do Poradnika to proszę o podanie go.

Bedą +

THX!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to jest ta misja co uciekasz z tym rannym snajperem? zkamp sie w jakims miejscu nie daleko obok lezocego snajpeera i kos pedało rówo

Opublikowano

No myślałem że na to jakiś spos€b jest bo w innych misjach trzeba sposobem ale prubowałem no i jest cierzko a nie chce mi sie na to tyle czasu tracić:P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

niestety musisz sie troche pomeczyc tez wiem ze ciezko bo sam przechodziłem i przechodze jeszcze raz i mecze sie w jednej misji ale juz mie krew zalewa i chyba juz sobie dam spokuj

Opublikowano

Też przechodziłem na weteranie :) z tą misją akurat nie miałem takiego problemu:P

Ja się skampiłem tam gdzie leżał snajper , obsadziłem koło nas C4 i siedziałem :P ta misja akurat była banalna:P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Nie bo jak ida drugi raz wylatuja z 4 heli...To jak sie wychylisz by kogos zobaczyc to dedasz ja chyba wezme z ak bede kosił tych co podejda bo oni tam prawie(obok MacMillana)granatów nie żucają;p

Ale misja najbardziej w całej grze mi sie podoba(i ta muzyka)

THx za pomoc mozna zamknąć

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja tam się kampilem w tych budkach co tam na parkingu są granatów nie wrzucą a jak to zrobią to można odrzucić:P

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...