Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Wybrac, Renewale Czy Dokupic Za Nx'Y

Piecikq

Blablabla  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co bardziej sie oplaca

• przedluzyc renewalami
      18
    • jak sie pojawi w "shopping card" to kupic za nx'y przypominam ze nie przedluze nawet do 30 dni bo bede miec tylko 5.350 nx'os)
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis z pudla droplo mi m4a1 SOPMOD czy SPOTMOD na 7 dni i mam pytanko (jeszcze go nie aktywwalem) czym bardziej oplaca sie przedluzyc ta bron?

renewalami czy jak mi sie skonczy to przez shopping card za nx'y? chodzi mi o to zeby miec ta bron na jak najdluzej

renewale moga dodac duzo czasu ale moze i trafic sie tylko 1 dzien a za nx'y nie kupie na 30 dni bo bede miec tyko 5,350 nx'ow

wiec co bardziej sie oplaca?

Opublikowano

Ładuj nx w renewale. Sam mi ostatnio SOPMOD wypadł na dzień, a po 3 renewalach jest 26.

Ostatnio sporo widac przedlużeń akurat m4a1 sm na 90 dni. Może ci się poszczęści.

Opublikowano

No akurat dzisiaj dużo ale jutro sam wiesz ja proponuje pewniaka na 30 dni lepszy wróbel w garści nisz gołąb na dachu :)(ja ostatnio perma na kaliki przejebałem a gówno wpadło)

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

No akurat dzisiaj dużo ale jutro sam wiesz ja proponuje pewniaka na 30 dni lepszy wróbel w garści nisz gołąb na dachu :)(ja ostatnio perma na kaliki przejebałem a gówno wpadło)

Napisał,że nie będzie mu starczec nawet na 30 dni. <_<.

W dodatku, kilka dni już to widze,że m4a1 sopmod przedłuża się najlepiej (najczęściej?).

Opublikowano

Tej broni nie kupisz w sklepie .

Polecam topić NX w renavale.

Wiesz jak zrób ?

Poczekaj ja promocję kiedy renavalki będą za 900 NX .

9368_gold.png

Opublikowano

Na 7 dni nie wato pakować nx . Tak jak większość radzi renewal może doładować ci broń nawet na 90 dni , jednak jak będziesz miał pecha to tylko 3 dni ^^ Twoja kasa twoja decyzja _>ryzykuj lub nie<_

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

sopmoda nie da się kupić za nx ?

on jest tylko ze skrzynek .

w 100% polecam Ci renwala .

A co Ci z przedłużaniem ? że nie mniej na 30 dni ?

kupujesz i to Ci losuje , może Ci nawet na perma wylosować

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

ja bym nie kupował renewala bo jeszcze ci przedłuży o 1 dzień no i pech ale rób co chcesz twoja kasa

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

Siema , Ja ci polecam gdzies z 10 - 12 renewali tak sie najbardziej oplaca napewno cos dobrego cos ci z tego wypadnie , ja przedluzam z 15 razy l96a1 super magnum jest zajebist* ; ] powodzenia w przedluzaniu ; )

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

Kupuj renewale. Moim zdaniem sopmod to najlepsza broń w CA. Warto dla niej zaryzykować :)

HWDP- Honor W Duszy Polaka

8zgw03.jpg

Moje szczęście w nieszczęściu :( Jestem w spiders a zdjęcie jest zrobione z 2 konta z rangą T.

Opublikowano

Nie sprawdzałem czy z shopping card da się kupić. Na prawdę? oO trzeba sprawdzić ;]

PS. reneviale - ale aktywuj jak będziesz miał minimum 10-12 reneviali. Inaczej nie licz na nic dobrego. Kolega miał 30 reneviali. 15x z rzędu dostał 1 dzień, w 16 renevialu był ukryty PERM !!!

Opublikowano

Renewale to pełna loteria ...

Kupiłem XM-8 na 1D + 2 renewale. Dostałem .... szok .... 2x90D (szkoda że nie perm), później władowałem w tą broń jeszcze z 10 renewali i ani razu ponad 7D.

Wniosek: Nazbieraj sobie sporo NX i ładuj renewale :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...