Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator Z Świetnym Planem Utrzymania Serwera.

i386x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W pewnym momencie włączyłem od 2 lat ową grę. Gdy zobaczyłem ceny w milionach serce uciekło mi do skarpetek. Jak wiadomo allegro, yangsklepy itp teraz rządzą na rynku metina. Dlatego postanowiłem poszukać człowieka, który będzie chciał wdrążyć mój plan utrzymania serwera. Przeanalizowałem ostatnie lata i stwierdziłem że trzeba temu zaradzić. Także stworzyłem idealny plan, który ma na celu utrzymanie serwera w dużej ilości graczy i popularności.

Głównie zasady są takie:

- Exp minimalnie większy niż na PL

- Ceny z przed 2 lat (PL)

- Odświeżony klient

- Nowe czary, zbroje, inne misje, pojazdy typu "zaprzęg konny"

- Nowe udźwiękowanie (ze względu na obecną technologię softwarową użytkownik domowy może wykonać własne efekty SFX)

- Plany utrzymania serwera oraz dobór gamemasterów z identyfikacją danych.

Stworzono już tyle narzędzi że wystarczająco szybko można zmodyfikować 80% klienta oraz serwera. Pamiętając że 80% modyfikacji NIE JEST JUŻ PLAGIATEM.

Przejdźmy do sprawy gdy znajdzie się osoba, która spróbuje podjąć się wyzwania mojej ręki..

Ludzie potrzebni to:

To jest ukryta treść, proszę

Z takim składem bez problemu w około 2 miesiące można zmodyfikować te 80% klienta. Pieniądze, które trzeba zainwestować to max 250zł, a gdy gra stanie się już rozpowszechniona to wszystko bez problemu się zwróci.

Zainteresowany?

Kontakt:

Najlepiej PW

Email: [email protected]

Wszelkie inne dane kontaktowe podam przy pozytywnym nastawieniu rozmowy.

package_system.pngLinux administrator

• Dodaj nową pozycję...