Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie Na 8 Slot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodze na www.gamersfirst.com w store i patrze a tam niema broni na 8 slot do kupienia.Jak wiecie 8 slot automatycznie sie odblokowuje po kupieniu broni na 8 slot.Moje pytanie: Gdzie teraz morzna kupić bronie na 8 slot??

A jesli nie to kiedy będzie morzna??

JEŚLI POMOGŁEM DAJCIE +

Opublikowano

Nikt nie wie. Nawet nie ma pewności czy khali colt się pojawi. Myślę że jutro lub w najbliższym czasie będzie update, pojawi się coś nowego w marketplace i może jakiś evencik nowy

Opublikowano

Nie wiadomo czy wdrożą 'Khali Colt Event' i czy on w ogóle istnieje, najpewniej tak, ale będzie dostępny dopiero na początku marca zapewne, ponieważ Walentynkowy Event musi dobiec końca, a nie dawno się dopiero rozpoczął. Co do broni na 8th Slot, nie wiadomo kiedy wejdą i czy w najbliższym czasie G1 podejmie taką decyzją (być może pod naporem próśb użytkowników wdrożą te bronie). Póki co na weekend będzie jak zwykle 'Weekend Special'. To tyle. :)

Opublikowano

Wchodze na www.gamersfirst.com w store i patrze a tam niema broni na 8 slot do kupienia.Jak wiecie 8 slot automatycznie sie odblokowuje po kupieniu broni na 8 slot.Moje pytanie: Gdzie teraz morzna kupić bronie na 8 slot??

A jesli nie to kiedy będzie morzna??

JEŚLI POMOGŁEM DAJCIE +

8th slot jest zazwyczaj na weekendowe promocje. Pewnie w tym lub w przyszłym tygodniu będą.

tak ps. Postaraj się trochę z ortografia, używaj firefoxa, bądź pisz w wordzie.

'JEŚLI POMOGŁEM DAJCIE +'

Czym miałeś pomóc?

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...