Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciał bym aby ten bot za pomocą klawisza F9 pauzował swoją pracę i po ponownym jego wciśnięciu wznawiał ją czy mógł by ktoś cos takiego wpleść w ten kod????

To jest ukryta treść, proszę

z góry thx za pomoc

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

jak sie nauczysz i poprawisz ten, pomyslimy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

TEN bot działa tylko za ch#@@@@ nie wiem jak wstawić tam funkcje pauzy próbowałem ale jakie jest polecenie żeby bot zastopował sie??? ON w 100% dziala w tym kodzie nic nie jest źle !!!!!!

myślałem że mi ktoś pomoże :(

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

F1 i wpisz "hotkeyset" gotowiec jak się patrzy...

ps. też mam wątpliwości co do jego działania:P

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

działa jak nie wierzysz to skompiluj to w autoitv3 i zobaczysz

Opublikowano

czego nie zrozumiałeś ?

nawaliłeś bezsensów w skrypcie, śmieci i innych bzdetów to że działa to masz po prostu szczęście że tak a nie inaczej wykonuje działania skrypt omijając wszystkie bezsensy w nim

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale przeciez to nawet nie ma prawa działać chyba ze msgbox i hotkey... wywal while 2 wogole bo nie potrzeba co tego

func guzik1()

;klika "z" 10 razy do 10milisekund

$x=1

do

send("{z}")

sleep(10)

$x+=1

until $x=10

endfunc

jak już coś to tak...

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Po 1 to takich autopickupow jest od groma

Po 2 w kodzie jest tak najebane, że nie mogę znaleźć "Do" i należącego do niego "Until"

Po 3 nie wiem jakim cudem ty twierdzisz, że działa, bo to, że podnosi to połowa sukcesu. bez pauzy nie działa POPRAWNIE

Po 4 radzę ci popraw ten kod a nie zapieraj się, że działa

Po 5

Usuń z sygny MPC Coders Team bo jak ty uważasz, że możesz mieć "tę odznakę" to ja też powinienem mieć a nie mam ;x

Po 6 mała wskazówka.

Jeśli chcesz, aby bot mógł być pauzowany, to niech może przy wykonywaniu petli (Nie wiem której bo to jest

pierdolony armagedon
a nie kod)

To może zrób coś takiego, aby przy każdym powtórzeniu pętli sprawdzał, czy zmienna $pause ma wartość prawdziwą czy fałszywą a następnie opracuj funkcję, w której zmienisz wartość ów zmiennej $pause odpowiednio jeśli $pause = 0 (False) to $pause = 1 (True) lub jeśli $pause = 1 To $Pause = 0. Wystarczy?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano
Po 2 w kodzie jest tak najebane, że nie mogę znaleźć "Do" i należącego do niego "Until"
Bo nie korzystasz z klasycznej metody orientowania się w popieprzonym kodzie [CTRL]+[F] xP

Po 5
No to też sobie wstaw, jak kolega, i od razu będziesz CODER_BEST hack +5 do penisa, i też będziesz mógł "pomagać w robieniu cheatów do WR".

Szacunek na dzielnicy.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Bo nie korzystasz z klasycznej metody orientowania się w popieprzonym kodzie [CTRL]+[F] xP

No to też sobie wstaw, jak kolega, i od razu będziesz CODER_BEST hack +5 do penisa, i też będziesz mógł "pomagać w robieniu cheatów do WR".

Szacunek na dzielnicy.

Hahahah +5 do penisa xD

Mógłbym to sobie wkleić do sygny czy do avka ale ta Nagroda wymaga wiedzy.

@Autor:

Wybacz, że podejdę tak chamsko, ale:

już wiecej nic tu nie wstawie noby same . Sami nic nie zrobią ale jak ktoś inny coś wstawi to już mu minusa
nie podoba to se sam zrób przymuły same zjeb@@@@@y z was
zebyście jeszcze go ściagneli no to kumam ale nikt go nie ściągnoł

Z twojego tematu p Pr0_b0ci3. Skoro jesteś best_coder i masz fajową nagrodę (którą sam sobie przyznałeś) to czemu zachowujesz się jak troll?

Sami nic nie zrobią ale jak ktoś inny coś wstawi No własnie i tu jest sedno sprawy, ty chuja zrobisz, nasz prosisz o pomoc a potem zaciesz prowadzisz do reszty forum.

@@@

Na zadanie domowe spróbuj uzupełnić "(xxx)" tak, aby działało. Jeśli nie ogarniesz to naprawdę jesteś BEST.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

przeciez to jest do ch*** w helpie F1 pod hotkeyset!!!!!!!! pisali mu to juz wiec co tu rozkminiac wystarczy wcisnac jeden glupi klawisz

mysle ze kontynuacjia tematu jest zbyteczna i bez celowa(niektorym nie dane cokolwiek pojac).

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

• Dodaj nową pozycję...