Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Poroblem Z Isro...

kilo_kartofli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
... cały czas się zacina i wolno atakuje moby u wszystkich tak jest ?

i czensto ginie np: zostawiłem 10% a gdy waracam patrze 0.06% i mysle co do kurw*

Chodz na slabsze moby... a co do zacinania sie bota to nie mam pojecia moze poprostu lagga miales albo cos zle ustawiles.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

jak widać mieć bota to nie wszystko... trzeba jeszcze umieć go ustawić -_-

jak wydaje ci się że wolno biega i za długo się zastanawia - to zaznacz opcję "quick loop" w pierwszej zakładce.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o lagowanie postaci to nie nowość w SilkroadOnline

Jeżeli chodzi o HP to powiedz jakis masz lvl jaki bluid i na jakie mooby chodzisz.

Opublikowano

Bota najlepiej zostawic na szarych mobach albo na pomaranczowych i najlepiej znajdz miejsce gdzie sa moby nie agresywne... zeby cie nie atakowalo 5 naraz.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano
Bota najlepiej zostawic na szarych mobach albo na pomaranczowych i najlepiej znajdz miejsce gdzie sa moby nie agresywne... zeby cie nie atakowalo 5 naraz.

lol.. bota najlepiej zostawia się na mobach na hita góra dwa... czyli albo możliwie najniższe białe, albo lekko zielone.

dzięki temu nikt ci ich nie sksuje, bot będzie bezpieczny, dużo golda i dropów...

zanim ty zabijesz tego pomarańczowego to mój bot zabije 3 inne... i prawie potów nie straci.

Opublikowano

Bota.można.zostawić.na.co.sie.graczowi.ze.chce:].ale.ja.bym.ci.radził.chodzić.na

3lvl.niższe.od.ciebie.może.i.2.ja.zostawiałem.na.moim.lvl.i.nic...

Zawsze.jak.przychodziłem.to.był.level.albo.przy.końcuwce.Jeżeli.idziesz.na.swoim

lvl.moby.to.radził.bym.ci.kupic.dużo.potków.i.ustawił.Auto.Recovery.potki.na.80%.bo.na.agresywnych.leci.na.ciebie.z.700:]/.i.sobie.nie.da.bot.rady.

Na.Lekcji.Nauczyliśmy.sie:

-Jeżeli.masz.mało.kasy.idz.na.słabsze.mobki

-Jeżeli.masz.dużo.lub.dobrą.postać.Idz.na.swój.level.lub.jak.nie.są.agresywne.na.

iększy;]

Pozdro.Johny(alek1980)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moze wlasnie masz zla rozdzielczosc:) bo np isro nie dziala na 1280 x 1024

... Jest Taka Zasada, Nie Kazdy Ja Zna ... Wolnosc Zaczyna Sie Tam, Gdzie Konczy Sie Strach ...

8ad88ce0251d47d6.jpg

• Dodaj nową pozycję...