Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wielki Miecz+8 Czy Fms+9?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc co lepiej kupic. Mam oferte czyli: Wielki Miecz+8 kd+3 (woj ninja sura) cena 550kk i zastanawiam sie czy nie szukac fms +9 um 10%+ z kd +3. Jak myślicie? Kupic wielki miecz czy poczekac i poszukac sobie jakiegos fms? Podkreslam ze ta bron ma mi sluzyc tylko do pvp.

Opublikowano

Pewnie jesteś BM to lepszy fms oczywiście. Nie dość, że ma umki to większe obrażenia magiczne. Wielki +8 119-141 FMS+9 132-158

POZDRO

Opublikowano

Ano właśnie tu jest problem bo jestem body :) Gdybym byl BM-em to nie zastanawiałbym sie i szukał jakiegos fms-a. :P

Opublikowano

Jak dla bodego to pewnie ze lepszy wielki.Z hita dużo pociągnie, a i ze skilla;].Ja bym brał wielki.

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano

To wybrał bym wielki w tym przypadku. Bodemu kopa do skilli daje wartość ataku fizycznego, a te miecze mają niemal identyczną. Wielki+8 123-145 FMS+9 127-143. Fms z 10% um ma też duży minus do średnich. Wielki też ma o 7% większą szybkość ataku i sloty na 3 kamienie. Osobiście bym brał Wielki.

POZDRO

Opublikowano

FMS Z ŚREDNIMI NA +:D.

NIE OBCHODZI MNIE - ALBO +

WEJDŹ TYLKO NA PAJACYK.PL I KLIKNIJ W BRZUSZEK.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...