Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik Body 61Lvl Za 18Zł Pro!

GrzeHu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, oferuję wam Bodego 61lvl bez eq, skille berserk m7, aura m4, wir m5, 1 w szarże i reszta w 3stronne, strata 0 punktów. militar, 100% na przywolanie, języki i poli na paru punktach, fryz z isu czarny kucyk. Pamiątki oddane i 20 matowych, których już nie oddaje, bo nie gram tą postacią. Postać znajduje się na s11, Arkantes.

Dam takiego wojownika za to, że ktoś mi kupi 1kkk na jakiejś stronie(na metin2.cc kosztuje 18zł jak ostatnio patrzyłem, więc chyba się opłaca.)

Nie udowodnię, że nie oszukam, dlatego jak masz płakać, że mi nie wierzysz to daruj. Wymiana będzie na moich zasadach, czyli ty mi przekazujesz yangi, a ja ci daję passy. Zmianę emaila akceptuję, ale samego emaila nie dam ponieważ mam tam inne rzeczy oprócz konta w metinie. Możemy się dogadać tu na forum, gg, lub skype/ventrillo/teamspeak.

Nie ufasz mi to nie pisz głupot i wyjdź z tematu.

ss'y

1298476804-U80944.jpg

1298479533-U80944.jpg

DO MODA - NIE MOGĘ PISAĆ W BLACK MARKET ...

(olejcie wypociny "k4but0o" - pierwsze widzę typa a on ma jakieś wonty.. wtf)

POZDRO

Opublikowano

Ty jesteś śmieszny człowieku ! Napotkałeś się z krytyką to nowy temat zakładasz ? Co to ma być, proszę Admina o ukaranie użytkownika i usunięcie tematu !!!!

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Ty jesteś śmieszny człowieku ! Napotkałeś się z krytyką to nowy temat zakładasz ? Co to ma być, proszę Admina o ukaranie użytkownika i usunięcie tematu !!!!

Mod usunął tamten temat baranie. I ty jesteś co najmniej śmieszny jak nie żałosny. Będziesz za mną biegać i spamować "oszust"? Nie wiem, zajmij się czymś, składaj modele samolotów, cokolwiek.

POZDRO

Opublikowano

Zajmę sie tym co Ty czyli oszukiwaniem ludzi co Ty na to ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

• Dodaj nową pozycję...