Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Z Ca

Marri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Prosze o Pomoc. Spaczowalem gre bo trzeba bylo i teraz wlanczam ca daje start game. Biega koles i sie wylancza nie ma nawet tego menu do zalogowania.

Dla osob ktore pomoga +. Dziekuje

Ps. Sciagnolem i zainstalowalem od nowa i nic dalej.

Edit :D

1.Nie mam hackow.

2.Dopiero 1 raz sie tak dzieje.

3.Wbilem na chwile do gry bo sie jakos udalo i znow nie dziala LOL WTF FTW xD

ad.3

Jakims fartem wlazlem do gry i pogralem okolo 1h. Poszedlem z mama do sklepu. Wlanczam kompa i nie dziala.

Tak samo ludzik chodzi i sie wylancza. POMOCY

:D

Dodaje filmik na YouTube. Z tym co sie dzieje. Nie chcialo mi sie obrbiac ani nic wiec to tylko pokazowka.

http://www.youtube.com/user/MsDronix?feature=mhum#p/a/u/0/j24I0gHpBT4

To jest link

ZBIERAM - !!

Opublikowano

korciok , gdyby miał hacki to by mu hackshield blokował i by nawet nie wbił na combata tzn. nie ładowałaby mu się gra.

Jeśli reinstal fail , to ściągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej.

Opublikowano

tak jak @up

Albo .. Wcześniej też tak miałeś ,czy dopiero teraz ? ...

tak jak kolega wyżej , sterowniki do karty graficznej :D

@edit .

Ja to mam maskryczne lagii ;/

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

sporo osób ma ten sam problem prawdopodobnie przez nowy patch. u mnie antywir i firewall wyłączony i nic to nie dało ;/

wgzxgl.png

Opublikowano

Eh... Nie stety mam taki sam problem jak osoba ktora zalozyla tten watek.. ;/ W tej chwili sciagam od nowa i zobaczymy czy pomoze....

Byle by tak... :P

Ku...a ;/ i to samo sie dzieje... ma ktos jakis sposob na to czy cos ... ?

Dodam ze mam Win 7 , bez service packa

Opublikowano

czytalem na forum nexona ze wiekszosc ludzi tak ma jak my ;/ rosjanie , niemcy itp.. poprostu cos zepsuli xD i teraz my nie mozemy pograc ;/ :P

Opublikowano

Zapewne Win 7 albo Vista. Kiedyś miałem identyczny problem i nie umiałem sobie z nim poradzić. Do dziś nie wiem co się stało z grą, ale już chodzi.

Spróbuj usunąć hacki, które za pewne masz inaczej ani rusz.

Jeśli to nie pomoże to nie wiem mi to kiedyś pomogło.

bubuy.png

Sygna by Wredna

Pomogłem, daj - minus -

Opublikowano

---- BuBuu

Naucz sie czytac... Pisalismy ze nie gramy na hackach oraz ze nie mamy zadnego innego . . wiec ta twoja bezsęsowna odpowiedz jest tutaj zbedna...

Opublikowano

jeżeli grasz w inne gry MMO to może one nie pozwalają na grę w CA

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Hm... Przed chwilą miałem bardzo dziwną sytuację. CA wszedł normalnie, a ja ciesząc się, że zagram, wybrałem server, room i kulturalnie czekam na załadowanie. Aż tu nagle, gdy tylko postać przeładowała broń BUUM i crash :/. Być może że Nexon próbuje coś naprawiać i poczynili jakieś postępy...

@EDIT już wiem co trzeba zrobić. Uznałem że wszystkim to pomoże. A przynajmniej mi pomogło. Zaktualizujcie service packa! Myślałem że mam nowszą wersję niż 1, ale się zdziwiłem. Bo tylko tym co mają sp1 crashuje. Więc aktualizacja i miłego grania :D

liczę na plusy za pomoc :D

Opublikowano

A macie Servis Pack 1 ? Bo to przez niego crashe są.

Lech gra, nie chce mi się tłumaczyc, a na google translate każdy może wrzucic, a i tak po angielsku łatwiej zrozumiec niż po "polskiemu".

Inaczej:wyjaśnione na en.combatarms.nexoneu.com

Opublikowano

Mi juz dziala. Trzeba wlanczac gre z 20 razy az zaskoczy. Jeszcze jedno w folderze nexon / games / jest tam 1 dll znajdzcie go. Dajcie wlasciwosci i tylko do odczytu ;D. RUBCIE TAK JAK JA I POGRACIE ;D

ps.mam service pac 1 do win 7

ZBIERAM - !!

Opublikowano

CA Wrpowadza Emergency Maitance... Myse ze cos to pomoze ;] i ten teamta nie bedzie juz potrzebny ^^:) Ale wszytskiego dowiemy sie kolo godziny 11 ;] Chyba ze sie to przedluzy :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...