Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Złożenie Zestawu Eq Na S4 Do 2Kkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A podaj jaki Lv to wtedy będzie łatwiej powiedzieć

@Edit Aha... to będzie tak :

• RIB +9 śr. 25+ koło 350kk (nie wiem nie gram na S4)
  • Śmiertelka +9 1/1,5k HP kd defa i speeda+3 koło 300kk
  • 5 Kątna +9 najlepiej nno ale to będzie jakieś 500kk
  • Żelazny hełm +9 20% orki koło 350kk
  • Ebo +9 z szybkością ruchu 250kk
  • Reszta eq po 1k - 2k HP nawet+0 po 50kk szt.

@Dudek 12 Chodziło mi że około i ebo na pewno nie szybkość 5 speeda tylko 10+ pomyśl zanim napiszesz posta

Opublikowano

MasterWp bbez sensu kupowac ebo+9 z szybkoscia ruchu .. co ci da te 5 ruchu .. a jak by było 10+ to nikt ci nie sellnie za taka mała cene -_- co do 5katnej zwykla+9 500kk ??..

Reszta eq po 1k - 2k HP nawet+0 po 50kk szt.

czyli mam rozumiec ze buty 2k hp kosztuja 50kk ??

@edit sory zapomnialem o odpowiedzi;p

jezeli zaczynasz od 1lvl to polecam tak :

- kupic sobie eq na lvl 30+ a wczesniej popylaj w tygrze+6/7 jakas gizarme+9 by sie przydała bo do 30 na dzikusach troche poleci.

- kup sobie medale na konia bojowego . i rob codziennie misije ;) pozniej łatwo ci bedzie na 35 misija na boja i lecisz na bo . ;) / mozesz zawsze pobawic sie w drop na metinach w m2; - ) . ;p

- polecam zrobic bufaa jak wbijesz tym mentalem z 21lvl i wyexpic go do 21lvl zeby mial 1 skila na m1 . najlepiej pomoc smoka bo mental ma duzo defa. ;) wtedy bedziesz mogl nawet na tym 21+ isc sobie na pustynie ;-) .

jezeli czegos jeszcze jestes ciekawy to pisz odpowiem z checia ;)

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

no nie wiem ale mi sie wydaje ze cenny chyba na kazdym serwie itemy zdrozaly sporo, gram na Astralu czyli s5 gdzie glupia 5-katna +9 (czysta) chodzi po 300/400. Cenny na tych 2 servach nie powiny sie roznic wiec propozycja MasterWp chyba nie trafiona

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...