Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Beta 1.3 Za Free

MrOverevo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zaprezentować wam jak zdobyć najnowszego Minecrafta Bety wersję 1.3_01 za darmo!

Wystarczy ściągnąć jeden mały plik. ;)

http://www.speedyshare.com/files/27033470/Minecraft_Beta_1.3.exe

Skan :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=09b78dc85713ca0f27f17d94c939cc606a59847c1f2b5cdd281b52a48cdaeab9-1298467024

Aby rozpocząć ściąganie wystarczy umieścić ściągnięty plik w folderze Dane Aplikacji (do którego można dojść wpisując w polu Uruchom %appdata%) i kliknąć na niego dwukrotnie lewym przyciskiem myszy. Gdy downloader się uruchomi wpisujemy nasz nick zaznaczamy Force Update i klikamy Enter Game. Po ściągnięciu gra uruchomi się sama.

Nie pomagam w takich sprawach jak :

- Minecraft has crashed

- "Nie mogę tego ściągnąć"

- "Niewiem który to lewy przycisk myszy"

- "Ile to dwa razy kliknąć?"

Jeśli ktoś ma jakieś problemy to piszcie w tym temacie. Na PW nie odpowiem.

Życzę powodzenia w grze!

http://www.pajacyk.pl/

PRZECZYTAJ! Jeśli będą się pojawiały aktualizacje to wystarczy zrobić backup sav'ów, usunąć folder .minecraft z Dane Aplikacji i odpalić od nowa Downloader. PRZECZYTAJ!

Opublikowano

hm. Lepiej brać póki czas ^^

przyda się, bo się na niego przerzucam.

+ sik, a na pajacyka wchodzę zawsze ^^

Opublikowano

Pobrałem i instaluję zaraz dam edita :)

EDIT:

Grałem świetny ! Zapraszam do pobierania :) jak chcecie wrzucę film na yt :)

reflink

Opublikowano

Oczywiście, że działa ale tylko serwery cracked. Czyli wszedłbyś na nim na dawny serwer MPC.

@SaperMT2

Jak możesz i chcesz to zrób tylko napisz czy mogę go wrzucić do tematu i napisałbyś w opisie link do tematu nie do downloadu.

Opublikowano

No tylko że ja też napisałem tuta.! I byłem pierwszy gdyż zrobiłem to zaraz po nowej wersji

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

W twoim tucie jest to inny sposób. U mnie nie musisz nigdzie się rejestrować tylko ściągnąć plik 700kb.

@luxxxxx

Ty chyba nie masz wcale cierpliwości. Jak masz takie coś to musisz poczekać.

Opublikowano

Teraz jest nowa wersja a w moim tucie jest już aktualna wersja , sama się aktualizuje Ty też tak masz?! Ja nie muszę nic klikać nawet forceupdate :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Wyszła wersja 1.3_01 aby zaktualizować grę wystarczy usunąć folder .minecraft z %appdata% (przedtem backup'nac sobie savy) i odpalic tak samo jak w tutku. :P

@luxxxxx

To ja Ci z tym nie pomogę. Przykro.

@Mąka

And? Ja muszę usunąć folder i odpalić od nowa. Wolę ten sposób.

Opublikowano

Niestety mam problem z tą grą od czasu formata. Porblem polega na tym że po zuploadowaniu gra robi sie czarna jednak działa jak się wie gdzie kliknąć. Ma ktoś jakiegoś fixa czy coś zeby grę można było widzieć a nie black screen? Za pomoc dam + bardzo proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

@up

zaktualizuj karte graficzną :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nom wymyśliłem: Masz za słabą kartę graficzną po prostu i nic nie pomogą sterowniki ani nic. Tylko wymiana hardware. Kumpel ma to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...