Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Lepiej sprzedawać, czy otwierać małże (Orion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co lepiej zrobić otwierać małże czy sprzedawać. Gram na orionie białą perła tam soi około 300kk, niebieska 100, a czerwona 60. Od jakiegoś tygodna łowie na FB na 2 charach, lecz wczoraj wyłapałem bana na nich :/ Niby nic 30 lvl ale eq warte z 600kk i teraz jakoś musze kase odrobć. Mam 2 postacie i małż stoi różnie na razię to po 14kk ludzie sprzedaje a inni o dziwo kupują. I nie wiem czy się opłaca otwierać małże czy sprzedawać ? Dziennie bot łapie około 20 - 22 małze. To praktycznie w 2 dni mogę odrobić całą kasę straconą. No ale jak by mi się fuksło i poleciało kilka pereł to już jestem na plus. Dodam, że wcześniej otwierałem małże i nic z 60 ich otowrzyłem, A Mój kumpel otworzył 30 małz i biała perła, 2x niebieska i czerwona to już mial z 500kk zysku. Co tu zrobić ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

ja bym ci radził łowić małze bo jak bedziesz je otwierac to nic ci nie wypadnie przy pechu

37698095486185698330.jpg

Opublikowano

Ja tak wgl bym Ci radzil selac rybki ....

Bo jak otwierasz rybki to na 60 moze poleciec tylko 1 malz ale i jak masz szczescie na 10 rybkach 2 malze wiec roznie bywa ....

Ja osobicie nie gram na haxach wiec nie wiem gram na Candia i am rybki chodza od 300k do 700k wiec selacj rybki z calego eq masz juz od zarabania kasy :)

3 / 4 dni i nadrobisz :>

Nie piszcie ze sie nie zna m to nie pomagaj !!pisze o tym co mysle !

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Ryb sie według mnie nie opłąca sprzedawac, bo mało kto je kupuje a po za tym średnio na 20 ryb mam z 2 - 3 małze.

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...