Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema all mam pytanko u kogo ulepszac skille czy u trenera calvina czy u jakiegos Doggo <---- czytalem ze jego skille sa mocniejsze ale wiecej profesji potrzeba na ulepszenie skilla

I jak sie ulepsza skille??

Musze isc np: do calvina i wybrany skill np gdy wybiore kule ognia ta a potem na dole sa 2 takie skille tylko lepsze i jak musze to zrobic kupic je odnowa czy moge sellnac tego skilla (nie ulepszonego) a potem kupic ulepszonego np: za 14k

Opublikowano

Jak nie masz podstawowego skilla to ulepszonego nie kupisz chociaż jest parę wyjątków

Mam np: magiem kule ognia i chce ją ulepszyc to jak to mam zrobic

Opublikowano

Koło mimimentor jest Trener Calvin, klikasz go i masz wszystkie skille, klikasz któryś ze skilli i w innym oknie pojawiają się tak jakby te same skille tlko ulepszenia daj + jak pomogłem

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

zalezy od lvl wnioskuje ze masz kolo 20 to raczej kurczaki bo je moze bedziesz mial na hita a groszki na 2 wiec 2 razy dluzej a profka na tym lvl bedzie bardzo porownywalna ;)

Opublikowano

zalezy od lvl wnioskuje ze masz kolo 20 to raczej kurczaki bo je moze bedziesz mial na hita a groszki na 2 wiec 2 razy dluzej a profka na tym lvl bedzie bardzo porownywalna ;)

No akurat mam 20lv Mag

Opublikowano

a i gdzie moge szybko wbic 25lv bo mi kolo muwil ze na cp 25lv dostaje sie straznika a wogóle mozna wybierac straznika albo blokera lub lucznika czy to samo daje bo dla maga lepszy by byl bloker

Opublikowano

@up

nie doubluj używaj opcji edytuj

@Topic

expienie na grochach ma sens jezeli masz żółwia ;]

1365339323-U58387.png

By Valky <3