Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalne Oświadczenie Nt. Statusu Serwerów Od Jericho [2/22/11]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jesteśmy w pełni świadomi że serwery nie działają. Nasz dział techniczny postara się rozwiązać ten problem najszybciej jak to będzie możliwe.

Sprawdzajcie ten temat na bieżąco.

Dzięki!

- Dział techniczny WarRock.

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=127534

Edit:

Serwery zostały przywrócone. U niektórych graczy mogą wystąpić przerwy (lagi) większe niż zwykle, to tylko tymczasowe. Finalne rozwiązanie tego problemu zostanie wdrożone poprzez przerwę w działaniu serwerów w ciągu kilku następnych dni.
Opublikowano (edytowane)

dzięki za informacje masz + :)

oczywiście moim zdaniem możliwe jest że naprawiają ten bug co pokazuje u niekturych graczy 999 albo też że niektórzy gracze są dla siebie invi

pożyjemy zobaczymy B)

kolego kyoshiro94 zgadzam się z tobą daję ci plusa (+) ja też mam 1 mb net i nie mam lagów jak się kogoś pytam o ping piszą 80 69 ale to zależy od gracza jaki sam ma ping

jak możecie dajcie plusy tylko proszę nie - bo ktoś mnie ciągle minusuje i reputacja mi spada jakaś 5 by się też przydała dziękuje B)

Edytowane przez Edzik9

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

Zamiast naprawiać bugi , to wzięli by się w końcu za ustabilizowanie serwerów , bo laggerów jest od groma i grać się nie da ( nie wspomnę o hakerach)...

Ale nie sądzę , żeby wpadli na ten genialny pomysł..Założę się , że większość graczy ma neta max. 1 mb/s , a serwery nie działają jak powinny , to się biorą pingi 700~~...

Mogę i być w błędzie :)

Jak pomogłem daj + :)

Opublikowano

Dzięki za info + leci

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

dzięki za info

mam nadzieje że te lagi przynajmiej po części znikną -.-

łap +

mam prośbę jak serwy będą działać prosze o info w topicu ;x

@edit\

Mi Serwer Europe - DZIAŁa ....

Opublikowano

No wreszcie..Przeciez te laggsy ktore sa teraz to jest porazka...

Gracze ktorzy maja neta slabszego niz 1mb ( z slyszalem nawet o 256 kb) sa strasznymi lagusami ( smierc po paru sekundach)

Ale to tez nietylkowina tego.'

Jak juz sie biora za te servery to niech przy okazji spatchuja OPK i pare innych funkcji:)

Opublikowano

Zamiast naprawiać bugi , to wzięli by się w końcu za ustabilizowanie serwerów , bo laggerów jest od groma i grać się nie da ( nie wspomnę o hakerach)...

Ale nie sądzę , żeby wpadli na ten genialny pomysł..Założę się , że większość graczy ma neta max. 1 mb/s , a serwery nie działają jak powinny , to się biorą pingi 700~~...

Mogę i być w błędzie :)

no niby tak ale wiesz porownaj place w polsce a za granica to sie nie dziw ze maja po 1 mb ja osobiscie mam 20 mb kompa pro i tez mam lagi to nie wina neta tylko warrocka sam kiedys mialem 1 mb to wszystko chodzilo plynnie

Opublikowano

no niby tak ale wiesz porownaj place w polsce a za granica to sie nie dziw ze maja po 1 mb ja osobiscie mam 20 mb kompa pro i tez mam lagi to nie wina neta tylko warrocka sam kiedys mialem 1 mb to wszystko chodzilo plynnie

Nie zrozumiałeś mnie :D Nie czepiam się graczy o to jakiego oni mają neta.. Bo każdy ma swoje warunki i nie każdy może mieć możliwość kupna szybszego neta.

Ja czepiam się k2.. Bo oni po prostu mogą , ale im się nie chce lub tylko im chodzi o kase.. Tylko dorabiają jakieś famasy gold (nie mówię , że to złe) , ale zamiast tego chyba na lepsze by wyszło , jakby coś zrobili z hakerami (tak jak w innych wersjach wr) i co też ważne mogliby pozbyć się większości laggusów. Bo osobiście mi się w wr nie chce grać , koleś mi wyskakuje strzelam mu w heada , uciekam i co najlepsze padam jakieś 5-10 sekund od tego jak on do mnie strzelał.. A neta mam dobrego i kompa też , więc to na pewno nie wina mojego sprzętu.

Tak czy siak , pisać sobie mogę do woli , a założę się , że k2 tak szybko nie wpadnie na te pomysły , co wymieniłem u góry. :)

Jak pomogłem daj + :)

Opublikowano

nom przyda się w końcu może to być jeszcze za rok i 4dni chyba :) o ile nie będzie roku przestępczego (żart)

oczywiście wiem że to było napisane przed tym wydarzeniem żeby nie było potem :P

1298740964-U149330.png

Minus proszę

:)

Opublikowano

"ale zamiast tego chyba na lepsze by wyszło , jakby coś zrobili z hakerami (tak jak w innych wersjach wr) " - wypowiedz kyoshiro94 bardzo dobrze powiedziales:) mogliby zrobic jak w koreanskim wr... ze nawet za uzywanie hackow mozna iść do więzienia:) dla nich gra jest taka sama jak real ... Kazdy musi odnosic sie do regulaminu zeby nie zostac ukarany:) gdyby u nas takie cos bylo to połowa polakow grający w Wr bo poszla siedziec:D

40760109.th.jpg

Jak możesz daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...