Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczy Broni

Ariss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

1. Zastanawiam się czy opłaca się kupować G36E na perma za GP - jeśli posiadam też na perma lepszą wersję czyli XM-8 ? Wiem że broń na "zapchaj dziurę" w plecaku się przydaje, ale miałbym dość broni do Clanowego Backpacka.

2. Powiedzcie mi, teraz mam zamiar kupić TPG-1 PRO też na perma, myślę czy taki zestaw : L96A1 + TPG-1 PRO + XM-8 będzie dobry? Chodzi mi o to czy jak strzelam sniperką i nie trafię (małe szanse ale jednak xD) to zmieniam na broń (XM-8) długo się załącza = nikłe szanse na przeżycie. W tym momencie myślę czy nie dokupić do sniperek pistoletu, jak tak to jaki?

3. Jaki pistolet polecicie do sniperek? Typu Deagle czy raczej szybkie jak Glock czy coś innego?

4. Odnośnie tego G36E - będę miał bronie : XM-9, L96A1, UMP, TPG-1 PRO na perma, i nie wiem czy się G36E przyda czy szkoda GP?

Za dobre odpowiedzi z uzasadnieniem daje +

Pozdrawiam.

Opublikowano

jako pistolet swietnie sie spisuje p99 ja ogolnie mam tylko M416CQB i TPG1 - Pro normlany backpack prof co sie dostaje do tego kamizelke +15 speeda lub 10 nie pamietam i szybko latam bo plecak mi nie spowalnia :) do zabijania uzywam TPG1 pro a do przemieszczania m416CQB :) pistoletu praktycznie wgle nie uzywam bo w m416 mam 45 kulek to na 4 osoby wystarczy :)

Pozdrawiam i mysle ze niedlugo znowu pogramy (teraz ty juz tez z TPG) ;)

-Ushio.png
Opublikowano

stary wymyślasz jak nie wiem co lol po co Ci tyle tego ja latam z CQB na PERM i ARTIC WOFEM i lajtowo daje radę!! ja uważam ,że wystarczy ci tylko xm-8 na perm i tpg pro na perm

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Ja bym kupił na twoim miejscu wcześniej czy później możne się przydać a GP odrobić można szybko na Firetem albo SpyHuncie

co do pistolet to jakiś najlepiej szybko strzelny ale tyle permów by mi już wystarczyło spokojnie///

Opublikowano

Tyle permów? Tylko XM-8 i TPG-1 PRO będzie za NX'y reszta za GP - i to mi się podoba ;]

UP'y wiem że M416 CQB do przemieszczania się jest dobre, ale ja nie będę się z AR'ką przemieszczał tylko z SR xD Nie chce się strzelać AR/SR tylko wyćwiczyć SR żebym mógł spokojnie w biegu AR'owców na hita ściągać a jak wiadomo TPG-1 PRO nawet tankera ściąga więc good ;]

Jedynie jak czasem przystane lub zrushują mnie na Sectorze to nie wiem co lepsze czy pistolet czy AR'ka - wg mnie AR'ka się za wolno wyciąga ale czekam na opinie sniperów ;]

Opublikowano

Pistolet? Zwykly K5 przerobiony. Tani, dobre DMG, dobra szybkostrzelnosc,maly recoil. Po dodaniu suppressor 2 ten na tracer bulleta jest jeszcze bardziej celniejszy, dodajesz magazynek +5 i reflex scope od CSM3 i z tego niepozornego k5 robi sie prawdziwy zabojca ;). Niekiedy po 3-5 zabijam 1 magazynkiem :D. Bron warta uwagi, a przy sniperze jeszcze bardziej ci sie przyda z racji szybkostrzelnosci i malego recoilu.

Jesli chodzi o permy to.... po co ci 2 ar i 2 sniperki? kup lepiej UMP za gp na perma.

Opublikowano

Pistolet- USP.

1. Jeśli się nie mylę to XM ma celownik taki jak AUG prawda? ( taki okrągły?) Jeśli tak to kupuj G36, bo według mnie te okrągłe celowniki za mocno latają na boki ;/

2. Kup sobie lepiej Arctica zamiast tpg. TPG za nxy na zdyganą lunetę :P

Opublikowano

UP - XM ma celownik jak jest w Arcticu ;p

Nie kupuje Arctica ponieważ wg mnie jest mało celny na daleki odległości a mi się TPG dobrze grało więc zamierzam PRO kupić.

Na te permy za GP to na wszystkie mnie stać, ale zastanawiam się po co mi XM-9 i G36E jak to takie same bronie, tylko XM'ka lepsza (ogarniam ją dość dobrze).

UMP biorę na 100% Mam L96A1 i jest słabe wg mnie (tylko na średnie dystanse dobre)

Więc co? Mówicie że jednak do Sniperki bardziej się przyda pistolet niż SMG/AR ? Kupię sobie jakiś szybkostrzelny na próbę i sprawdzę

PS. Luneta w TPG-1 PRO dużo bardziej przybliża przez co prościej zabić na dalekie odległości.

Opublikowano

NIE PISAC TAKICH RZECZY W MOIM TEMACIE !! Proszę moda o warny dla UP'ów offtopujących.

Ja tu czekam na wypowiedzi graczy a nie noobów którzy Combata nie umieją odpalić, ani sprawdzić dlaczego....