Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parkour - Znacie? Trenujecie? :D

wjatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Założyłem temat z nudów.

Myślę, że nikt się nie pogniewa :D

Jest jakiś traceur na forum? :P

Albo wgl. ktoś kto ma/miał do czynienia z czymś co się zowie Parkour :D ?

Haa... piszcie co sądzicie o l'art du deplacement. Czyli o parkourze xD

Opublikowano

Ja ćwiczę od nowa, to znaczy miałem przerwę półroczną. ^^

Teraz ćwiczę z czterema kumplami, bardzo nam się to podoba. I ta adrenalinka. ;DD

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Ja ćwiczę od nowa, to znaczy miałem przerwę półroczną. ^^

Teraz ćwiczę z czterema kumplami, bardzo nam się to podoba. I ta adrenalinka. ;DD

Ładna sygnatura.

@top

Śmieszą mnie niektórzy "parkurowcy", co to nie potrafią na murek wskoczyć.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No ja 4 rok zaczynam. Ciężko było przez zimę :D Pakowałem w domciu wieczorami. Teraz muszę formę nadrobić :P

Co Wy już umiecie? xD Bo ja praktycznie wszystkie techniki poznałem z kumplami :D Jedne umiem lepiej inne gorzej.

A co myślicie o takich co widzą jak koleś robi Front Flipa (salto) i już "łoo parkur!" <_< Aż się coś robi :unsure:

Btw Dzięki za zainteresowanie xD

Opublikowano

@UP... ok dzwonić i spie*****ć. A do tego ostatniego przyda się parkour :D

:P

BTW to tylko dzieci z zerówki ew. 1 klasy mogą podniecać takie rzeczy jak dzwonienie domofonem do różnych ludzi xD

Opublikowano

Ćwiczyłem przez pewien czas, złamałem rękę, i tak jakoś przestałem. Miałem zamiar znowu ćwiczyć, ale moim kumplom znudziło się "bieganie i skakanie", a ćwiczyć samemu jest trochę bez sensu. Może w tym roku uda mi się ich namówić.

Opublikowano

Ja spowrotem od wakacji zaczynam trenować.

Lubie uprawiać ten sport.

Ale narazie przerwa z powodu kontuzji kolana niemam gipsu ale mi cos strzela i niemoge zginać.

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

@wjatek do kurwy nędzy nie spamuj tak pod każdym postem! <-- raport

@FuturO widzę że wstałeś i od razu spamik w prawie każdym temacie?

@offtop większość przyszłych postów to będzie czysty spam od dzieci którzy nawet nie potrafią przez barierkę przeskoczyć..

@top Żadnej większej styczności nie miałem kiedyś, kiedyś czasami na mieście na wagarach się poskakało przez płotki albo w szkole na korytarzu przez stół :) Nic więcej..

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ja ćwiczę od dwóch lat Le parkour :D

Sorka za to, ale FuturO ogarnij się tak ja powiedział @up wstajesz i od razu spam robisz na każdym temacie np.; nie masz pojęcie na temat ps2 a się wypowiadasz. Człowieku OGARNIJ SIĘ !!!!

@up łap minusa bo widzę że zbierasz :P

Opublikowano

ja wole dzwonić domofonem do jakiś gości i spierdalać.

wtedy to adrenalinka

Gdzie Ty masz adrenaline w dzwonieniu domofonem?

I tak gość do Ciebie nie zejdzie.

@Top

Znam parkour, kiedyś był bardziej modny niż teraz.

Za łepka sam to trenowałem, ale wyrosłem ze skakania po murkach. :P

g0Tef.jpg

Opublikowano

@wjatek do kurwy nędzy nie spamuj tak pod każdym postem! <-- raport

@FuturO widzę że wstałeś i od razu spamik w prawie każdym temacie?

Aż mi Cię szkoda :P Ten dział jest chyba po to żeby porozmawiać z ludźmi, nie? :D

A poza tym mówisz:

@offtop większość przyszłych postów to będzie czysty spam od dzieci którzy nawet nie potrafią przez barierkę przeskoczyć..

A potem:

Żadnej większej styczności nie miałem kiedyś, kiedyś czasami na mieście na wagarach się poskakało przez płotki albo w szkole na korytarzu przez stół :) Nic więcej..

Żałosne... ;) Wypowiadasz się tylko po to, żeby skrytykować to, że ludzie sobie rozmawiają (przy okazji wbić posta). Skoro nic Cię z tematem nie łączy to po co wgl tu zaglądasz? :P

Opublikowano

Bieganie jak pojebani po podwórku i zaliczanie murków itd nie jest na pokaz?

Jak nie śpieszysz sie na zajęcia zapierdalając po kanałach czy dachach wieżowców to nie możesz nazywać sie parkurowcem!

Opublikowano

@ UP

Za duzo sie filmow pedale naogladałes i teraz tak jest. Kurwa Hejter tylko krytukuje, a sam na dupie w domu napierdala na kompie 24/7.

CO do topicu.

Czasem sie w to pobawie na wakacje. :D

Opublikowano

@2UP Widać, że gówno wiesz o Parkourze xD

To nie jest na pokaz. Pza tym to nie jest sport. To sztuka szybkiego i łatwego przemieszczania się ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...