Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock: 'Khali Colt Event'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdaje się że zaraz po walentynkowym evencie nastąpi uruchomienie kolejnego eventu który będzie się zwał 'Khali Colt Event'. Najpewniej będzie on polegał na zbieraniu fragów przy po mocy standardowej broni z drugiego slotu (Colta) i dostawanie za nich broni (Fragi można zdobywać tylko na mapie Khali.). Jako dowód daje ten filmik:

To tylko złożone tekstury, ale najpewniej taki event nastąpi zaraz po zakończeniu walentynkowego. :)

Opublikowano

ale on już chyba! był bo jakoś nie wiem nagle by wyczarowali 8 serwerów teraz jest 6 a ten setny lvl jakoś mi tak skazywał na haczka :D nie jestem pewien ale wydaje mi się że to prawda bo tam pisze happy 4 slot anniversaly bla bla bla masz plusa za info ;)

Opublikowano

To jest system administratora WarRocka jak najbardziej prawdziwy. Nie ogarniam niemieckiego, w innym przypadku przetłumaczył bym komentarze. :)

Opublikowano

A ja nielubie zadnych eventów w WR, bo zawsze jakies naby lataja z tymi wygranymi broniamy.

Wole jak kazdy sam sobie kupuje i jest git :P

Ale dzieki za info

Chociaz wez tak lataj z coltem:):)

Opublikowano (edytowane)

właśnie niema wciąż serwerów tylko 1 serwer zombie moim zdaniem po 1. może usuwają pink event i wprowadzają ,,colt event"

po 2. możliwość taka że pracują nad czymś by nie było tak strasznych lagów gdzie człowiek pada po 10 sekundach

po 3. może pracują jeszcze nad invi graczami że niektórzy są dla siebie invi

obym miał w czymś rację kolega za info ma plusika dziękuję za info B)

za co te minusy ;/

Edytowane przez Edzik9

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

właśnie niema wciąż serwerów tylko 1 serwer zombie moim zdaniem po 1. może usuwają pink event i wprowadzają ,,colt event"

po 2. możliwość taka że pracują nad czymś by nie było tak strasznych lagów gdzie człowiek pada po 10 sekundach

po 3. może pracują jeszcze nad invi graczami że niektórzy są dla siebie invi

obym miał w czymś rację kolega za info ma plusika dziękuję za info B)

za co te minusy ;/

Wątpię żby usunęli pink event bo czytałem, że pink event zniknie 28 lutego, więc to można wykluczyć co do lagów to ostatnio zamiast zmniejszać oni je zwiększają, zostaje tylko pracowanie nad khali event...

A jakie jest źródło tej plotki o khali event?

Opublikowano

To nie fake. Trudno jest zrobić teksturę w stylu grafików WarRocka. Najpewniej ta tekstura dot. Khali Event jest już w katalogach WarRocka, dzisiaj poszukam ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...