Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]S3 Ensanity Hard

Krzysiaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam wam zapowiedź s3 ensanity co prawda s1 ma chwilowe problemy z ovh ale s3 rusza już za 5dni poniżej zamieszczam informacje na temat serwera

Serwer Mega Hard - dla prawdziwych koneserów

Handlarze standardowi jak na pl

Max lvl 127

Kamienie duchowe dropimy

Ku dropimy - większy drop na ku

Nowe misje wprowadzą lepszy nastrój do gry

Nowe bronie inne niż te niemieckie chińskie ruskie shity

Nowe mapy na każdy level

Nowi NPC wprowadzą dużo ciekawych rzeczy m.i.n zabawy

Odjazdowy Client

Pliki 2010r zablokowany 1hk oraz MH a także spolszczenie

Przewidywane raty exp x2 drop x2 drop yang x10

Brak KD +5!!

Później dodam więcej informacji na temat tego pro harda <33 aby lepiej się wam czytało

Opublikowano

max lvl 127 exp x2 ....

Powodzenia tutaj chyba by musiala grac nalogowa TOP"ka z PL'a ciac 24/7 zeby po 1 roku + zdobyc ten 100 lvl :>

Jesli ma byc taki exp to odrazu wam pisze prawde bo tak bedzie nie myslcie ze bedzie na waszym servie gralo 1k+ ludzi jak przekroczycie bariere 100 to bedzie cos ^^

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Najgorszy pomysł o jakim słyszałem, Pan dostaje minusika i miłej nocki życzę, może po wieczorynkowa kąpiel ostudzi Twoje zapały.

Jakbym był rasistą to bym powiedział ze, to cyganie wymyślili triathlon. Na basen z buta a z powrotem rowerkiem.

Opublikowano

@Krysiaczek nie opyla wam się go robić moim zdaniem nikt nie przyjdzie a może max 10 osób ;D Takie serwery już wyszły z mody ;D pewnie przez te Evonis itp ;x Ale nie wiem jestem ciekaw co z tego będzie.

@Edix jeżeli jesteś adminem to popraw wasze Błędy na stronce z tego nie mogę "proboje" popraw na Próbuję ... i używaj polskich znaków.

Opublikowano

up up up nie będę się bawił w polskie znaki gdy mam inne rzeczy do roboty.. co do ludzi którzy uwielbiają 4funy jest wiadomość w 1 poście serwer dla koneserów harda serw nie będzie stał 2 dni bo to nie żaden evonis a merkon evonisem pokazał jaki jest kiepski nie potrafił nawet serwera zabezpieczyć ;] ja lubię bardzo ostre hardy z ciężkim expem bo mam zabawę wbiję 80+ i sobie gram a tu będzie więcej nowości , tak jak up serw jeszcze nie powstał a wy wielcy fani 4funów się odezwaliście komu nie pasuje ten nie gra proste a my nie robimy serwerów masówek nam nie zależy na is tylko na zabawie myślisz czemu s1 nie ma isu? ;] co prawda są problemy z ovh nie umieją poradzić sobie z błędem który się przytrafił i musimy czekać ale tak czasem bywa ^^ co do harda to się okaże ile osób będzie grać nie muszę przekraczać bariery 100 graczy chodź wiem że i tak będzie ich więcej pamiętaj mpcforum nie jest jedynym forum w sieci gdzie można zareklamować serwer moja lista gg liczy więcej kontaktów niż mpc ma userów nie wierzysz upne ci screena to się załamiesz <33

Opublikowano

Stary prosze cie nie zartuj mi tutaj z S3 ;d

Odpal S1 ktory mial wczoraj dzialac ,ale sie Maxiowi dupy ruszyc nie chcialo ,to nastepnie pogadamy o S2 i mozemy za 3 miechy pomyslec jak wam znowu sprzet nie siadnie o S3

hersygna.png
Opublikowano

Serwer długo nie postoi z takim expem i dropem to lepiej wejść na PL i grać.

A tutaj kto będzie grał?.

A co to poziomu to zgadzam się z LuuKK wystarczy poziom 99.

Nie polecam + Nie zagram.

Pozdrawiam

...PS: Może wy lubicie takie hard serwery, ale ja nie.Pozatym nie mamy pewności ile ten serwer postoi.

Opublikowano

up up to nie fake ;] raty będą prawdopodobnie większe a przydały by się propozycje bo 80% serwera jest już skończone co do lukk haxiorku pieprzony grałeś na hardzie wyrwałeś za 1hk potem na normalu wyrwałeś za dmg więc nie pierdol głupotek oki?

@edit

s1 ruszy gdy dostaniemy nową maszynę od ovh gdyż tamta miała jakiś błąd ;] a to nastąpi najpóźniej do poniedziałku

Opublikowano

Widocznie będzie cały czas przykłady ;> no ale nie dziwie się teraz na każdej zapowiedzi są daty startu przekładane masakra..

• 2 lata później...
Opublikowano

Nowe postanowienie Metin2.

Zamknięte Zapowiedzi/dyskusje > Kosz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...