Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dopiero Zaczynam ; ]

xSytse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie zaczynam grać w Combat Army chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o tej grze prosił bym o jakieś informacje jak najlepiej zacząć i najważniejsze czy często można natknąć się na cheaterów z góry dziękuję i pozdrawiam ; ]

MILENIUM FANS !

Pomogłem ? daj Lubie To ! nic cię to nie kosztuję :)

Opublikowano

Combat Arms jest Grą dającą dużo radości , jeżeli chcesz się dowiedzieć jak wygląda Gameplay to bardzo dużo materiałów masz na youtube.com .

Niestety Cheaterów jest dużo , ale gra pozwala na kickowanie nielegalnych graczy. Jeżeli interesują cię bronie które występują masz przyczepiony tut na głównej w dziale Combat Arms.

Pozdrawiam Kaprol.

Chcesz więcej info? 12467532 gg pomogę.

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

teraz jest mniej hackeró niż wcześniej tak mi się przynajmniej wydaje a co do pomocy jak grać to najpierw zacznij grac w FT(Fireteam) aby uzbierać GP(takie coś jak yangi w metinie)a potem to już prosto

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Szanse, że natkniesz się na cheaterów są dość duże, choć i tak zmalały od czasu, gdy hack gordon przestał działać (DETECTED).

Co do tego jak zacząć, to najlepiej zrobić tak:

- zarejestruj i zaloguj się do gry

- wejdź w INBOX i weź pakiet, w którym znajdziesz (Okulary, Famasa - Broń, Trochę lepszy pistolet od tego, który masz normalnie, Czapkę z daszkiem i kamizelkę, która dodaje ci obrony przed wrogimi pociskami) pakiet trwa 2 tygodnie i odradzałbym grać dziennie z tym pakietem np. godzinkę ponieważ czas zakupionego, dostarczonego lub wysłanego ekwipunku leci pomimo nie obecności w grze. Najlepiej grać ok. 4 godz. dziennie na serwerze Charlie potem Alpha, Bravo, Delta i Victor

Można grać na dwa sposoby :

- Nabijając rangę i odblokowując coraz to lepsze bronie w zaskakująco szybkim tempie na modzie fireteam

- Nabijając K/D (Kill/Dead) co pomaga w rekrutacji do klanów, a także podwyższa miejsce w rankingu Combat Arms

Ogółem mówiąc Combat Arms to gra warta świeczki, polecam ;)

bubuy.png

Sygna by Wredna

Pomogłem, daj - minus -

Opublikowano

Na początek radziłbym fireteam.

Szybko leci exp, a na małym lvlu nie zaszalejesz na eli itp.. z takim ekwipunkiem ( kamizela itp.. )

Nie ma poco zbijać sobie ratia poniżej 1.0.

Opublikowano

Dokladnie tak jak UP polecam ci zaczac gre na FireTeams bardzo dobry exp i kasa do tego nie polecam kupywac nowych broni tylko jedz na podstawowym eq zeby zaoszczedzic Kase gdzy odblokuje ci sie cos konkretnego to kup (na fireteamt bronie typu: Mg i zawsze jedna podstawowa) bo nei zawssze dropia redpacki ;)

-Ushio.png
Opublikowano

Proponuję na początek Cabin Fever - bardzo proste, ale daje dużo expa i GP, ja już FT wgl nie gram ale polecam 1 MachineGun (zakładka w sklepie MG) oraz 1 AR'ke (karabin). Przydają się również granaty, ale podstawowy wystarczy.

Kup minimi - bardzo dobre na Cabin Fever (używaj tylko jak są bardzo blisko lub już w "domku"), na daleko M16 wystarczy, najwyżej podnieś zamiast M16 jakąś broń jak ktoś padnie ;]

Opublikowano

Ja proponuję na początku rozkminić wszystko .

Po cholerę od razu płynąc na głębokie wody ?

Czyli pograj sobie trochę na elimination.

Oczywiście jeżeli wejdziesz na serwer dla początkujących to 90% haxy

Pograj tam trochę.

Rozkmiń ogarnij i graj tryb FireTeam

9368_gold.png

Opublikowano

nie wchodz na serwer dla Trainerów i rekrutów tam na kazdej mapie jest hacker jesli nie bedzie Ci szlo i bedziesz mial ratio (K/D) ponizej 0.90 idz sobie na serwer yy nie pamietam jak sie nazywa ale jak nacisniesz to bedzie pisac 0.90 tam sa przewaznie slabi gracze i jeszcze masz 10% wiecej expa i gp

DAJ +