Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] SposóB Na Kasee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest coś takiego jak Yang Hack czy Trade Hack?? Jak tak proszę o linki jak nie do podajcie jakiś dobry sposób do zarobienia kasy w metinie

Opublikowano

jest coś takiego jak Yang Hack czy Trade Hack?? Jak tak proszę o linki jak nie do podajcie jakiś dobry sposób do zarobienia kasy w metinie

Człowieku skąd Ty się urwałeś ;D

Już dawno wiadomo że nie ma takich rzeczy ;D

A nawet jeśli są to i tak nikt Ci tego nie udostępni :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Ehhh jak by był tradehack to by już każdy każdego okradał :) a ja myśle że nie ma trade hacka ponieważ nie ma na to dowodów a po drugie nikt mnie jeszcze nie okradł :)

I ci co boją się pokazać eq na handlu to są noobkami :)

Takie jest moje zdanie :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Jak to nie bylo i nie ma przeciez ja mam trade hacka jak chcecie to napiszcie mi na liscie jakie macie w grze id to wezme jakims 1 lvl i wystawcie cos do dupy na handlu albo cos dobrego i zbobaczycie ze wam zabiore ale ten trade hack musze oplacac miesiecznie 8,99zł sms przez jeszcze 1,5 roku juz 0.5 roku oplacam go :D

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

Jak to nie bylo i nie ma przeciez ja mam trade hacka jak chcecie to napiszcie mi na liscie jakie macie w grze id to wezme jakims 1 lvl i wystawcie cos do dupy na handlu albo cos dobrego i zbobaczycie ze wam zabiore ale ten trade hack musze oplacac miesiecznie 8,99zł sms przez jeszcze 1,5 roku juz 0.5 roku oplacam go :D

a jakieś?? sposoby inne na kasseee??

Opublikowano

Kiedyś , ale dawno były Trade Hacki ale nowy hack shield bloknoł

Najlepiej na PL

Dropnij ksiega klatw bez + i za 8kk

1kk na allegro 1 zł

8kk = 8zł :)

Opublikowano

trade hack nigdy nie istniał!! i nie będzie istniał szybki sposub albo kyupno na allegro albo fish bot i niema wiecej sposobów (równie dobrych)

Click It Or DIE

Opublikowano

Ehhh jak by był tradehack to by już każdy każdego okradał :) a ja myśle że nie ma trade hacka ponieważ nie ma na to dowodów a po drugie nikt mnie jeszcze nie okradł :)

I ci co boją się pokazać eq na handlu to są noobkami :)

Takie jest moje zdanie :)

[/quote

Booooo nawet jakbyś miał riba 32 % to i tak boisz się go pokazać bo np możesz przez przypadek sam nacinać akceptuj i ch*j riba szczelił takie jest moje zdanie ;]