Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]WłAmanie Na Server Cod4

tomcz19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kłopot a mianowicie ktos mi sie wlamuje na server i zmienia nazwe, ilosc slotow banuje graczy itp, teraz ten ktos ustawil nazwe "This Server is under control of the pirates "

i mam 2 pytanie co zrobic zeby sie nie wlamywali do mnie

i jak oni to robia? Jak wykradaja haslo rcon? czy maja inny sposob?

Opublikowano

:D hahaha.

Z tego co wiem robią to na linux'sie, ale nie jestem pewny. Na te lepsze serwery się nie włamią. Napisz do pukawki w tej sprawie robienie resetów i zmienianie haseł nic nie da :).

Osoby, które się wypowiedziały wyżej chyba nie mają o tym pojęcia :D.

@NieLubieMou - ty chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Co można mu tu poradzić ? Zmieni hasło na rcon'a za 2 min je mają. A ty jesteś następnym znawcą hahahaha stwierdzam to po twojej wypowiedzi xDDDDDD nabiłeś posta to zmykaj :P.

Opublikowano

Napisz do supportu Pukawki i przedstaw dokładnie sprawę, nic innego raczej nie możesz zrobić w tej sprawie

Jeśli zostało "złamane" jedno hasło to jego zmiana niczego najprawdopodobniej nie zmieni

Napisz jak dostaniesz od nich odpowiedź :)

Opublikowano

zmieni... opóźni ich działania xD

@ReallSkill - powiem ci że udajesz trochę takiego znawcę a gówno się znasz :P bo nie pomogłeś mu w żaden sposób tym co napisałeś :P

Opublikowano

To że wtedy all haslo itp bedzie trzeba zmieniac przzez server.cfg w ftp a promod blokuje zmienianie all na stronce wypróbuj to :).

Oni właśnie pobierają server.cfg. Promod to nie jest dobre zabezpieczenie wiem, bo sam mam promoda i kolega pobrał moje cfg z serwera :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...