Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rusza Film O Paktofonice

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiadany od dawna film pod tytułem "Jesteś Bogiem" - historia Magika, Fokusa i Rahima, czyli twórców słynnej hip-hopowej formacji Paktofonika, staje się faktem. W drugiej połowie lutego rozpoczynają się pierwsze zdjęcia do obrazu w reżyserii Leszka Dawida, w którym w rolach członków PFK zobaczymy: Tomasza Schuchardta , Marcina Kowalczyka oraz Dawida Ogrodnika....

więcej informacji znajdziecie poniżej:

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=74340

Moim zdaniem jest to zajebista inicjatywa i nie mogę się doczekać, aż zobaczę ten film, miłej lektury ;)

card.png

Opublikowano

Kurwa, współczuje wam... Napiszę to po raz kolejny. Co wy kurwa słuchu nie macie? Trzeba mieć ostro najebane we łbie, żeby takiego bełkotu słuchać. Prawda jest taka, każdy kto o tym gównie piszę nie posiada własnej opinii, tyle, dziękuje dobranoc, EOT.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurwa, współczuje wam... Napiszę to po raz kolejny. Co wy kurwa słuchu nie macie? Trzeba mieć ostro najebane we łbie, żeby takiego bełkotu słuchać. Prawda jest taka, każdy kto o tym gównie piszę nie posiada własnej opinii, tyle, dziękuje dobranoc, EOT.

Trzeba mieć trochę kultury, dystansu do siebie żeby wypowiadać się na forach.

card.png

Opublikowano

kaliber to gówno i nie mogę rozkminić stękania magika, ale paktofonika to zupełnie co innego

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Gówno to twój rysiu peja hujófka.

wez spie. sluchac swego gówno

PFK i K44 <3

Czekam na film .

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością ^_^

Racja, Psycho Rap tak naprawdę niczego nie uczy, lecz jeżeli chodzi o PFK..

Zastanówcie się, i napiszcie, co sądzicie o Paktofonice <3

Pozdrawiam B)

vvv

Opublikowano

"Moda na rap", podczas gdy dzieciarnia nie rozkminia sensu, no ale przecież to magik, kto go nie słucha ten z policji ;]

Opublikowano

"Moda na rap", podczas gdy dzieciarnia nie rozkminia sensu, no ale przecież to magik, kto go nie słucha ten z policji ;]

@UP

Zastanów się lamusie co piszesz. I tak oboje wiemy, że M(sr)agik był jest i będzie ciotą. Bełkot, bełkot, bełkot.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I z Pejakkiem sie zgadzam, magikiem sie kazdy podnieca, a według mnie to GÓWNO !. "Polski raper, dzieki niemu by nie było innych raperów " - Kurwa gdy to slysze to mi sie płakać chce.

Futuro , kazdy slucha czego chce i sie odpierdol od tego ze on slucha peji. Przynajmniej nie ma kurwa " PLUS I MINUS kerwjrhg5y23t4gfhdgef546234gyvgsd " i chuj wiadomo.

;)

Opublikowano

Słyszałem o tym filmie, Rahim coś wspominał jak robił podsumowanie roku dla cgm, moim zdaniem aktorzy wogle nie podobni :/

Opublikowano

Jeśli wam nie podoba się coś to się nie wypowiadajcie. Nawet nie wiecie kim jest Magik i co zrobił, Kaliber44 i Paktofonika to pierwsze w Polsce zespoły hip hopowe, zanim oni wyruszyli to nikt w Polsce nie wiedział co to jest rap. Kiedy oni rozwijali ten gatunek muzycznym w naszym państwie przy w porównaniu do tych czasów prymitywnym sprzęcie to większość z was nie była jeszcze na świecie, lub robiła kupke do pampersa. Z tego "bełkotu" rozwinął się cały HH w Polsce. Poza tym, jeśli nie rozumiecie przekazania to przykro mi ale inteligencja coś nie teges... .

Więc się nie udzielajcie na temat czegoś o czym nie macie zielonego pojęcia, dla was wzorem kto jest? peja?, koleś który sprzedaje się dla pieniędzy? który kiedyś promował narkotyki a dostał kasiurke i na koncertach o wódeczce gada teraz?, co napuścił publikę na 16 letnie dziecko takie jak wy i jeszcze jego matka wyłapała ?, jak to dla was odpowiedni autorytet to się go trzymajcie.

Ode mnie tylko tyle: ,,wiesz co się liczy? szacunek ludzi ulicy!" - nie, dziękuje - z brudnymi lumpami z ciasnych domków co walą najtańsze piwo i palą najtańsze fajki, zasuwają jak woły za grosze i nie mają przyszłości to nie mam zamiaru nawet rozmawiać, najwyżej łokieć na czoło. Wolę towarzystwo pięknych kobiet i ziomków z przyszłością z którymi jeżdżę po największych dyskotekach w Polsce drogimi furami, gdzie stać nas zrobić wielki melanż na całe blokowisko na którym przebywamy i mieć szacunek wśród ludzi.

Jedyne co popieram, choć nie słucham to Firma. JP na 100%, niestety ale prawdziwe, policja to narkomani nadużywający siły fizycznej i praw człowieka zasłaniając się mundurem.

Elo. ;)

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...